Personlig utveckling

Tjingeling på kvällskvisten!
 
Tidigt imorse åkte jag till Östersund för en kurs/utbildning jag går för Sportsgyms räkning. Utbildning ger även möjlighet till personlig utveckling vilket jag gillar. Jag älskar att tillhöra ett företag som satsar på sina anställda och som även satsar framåt - det ger mig som person möjlighet att utvecklas framåt dels i mitt yrke men också privat. 
 
Det är 18 mil till Östersund så en tidig morgon, bilkörning fram och tillbaka och sist men inte minst utbildningen i sig har gjort mig lagom mosig i huvudet. Ramlade in genom dörren vid 19-rycket nu ikväll och i samma veva kom Jolie hem från Mattias som hämtat henne på dagis. Tyckte att hon var lite väl gnällig även om den tidiga morgonen borde göra henne trött men mycket riktigt - febertermometern visade 39,5 grader. Huvva. Vi tar alltså VAB imorgon och checkar in till helgen en dag tiidgare än planerat.
 
 
Nu sover lillhjärtat och jag sitter och jobbar lite i soffan. Tror dock jag ska krypa ned jag med strax. Sömnkontot är på minus och behöver fyllas på ordentligt så här gäller det att samla timmar, hihi!
 
Natti!Kommentarer

Jättefin blogg,och fina bilder.

Vilken fin mysig bild! :)

» Ninni

Så mysig bild, och så otroligt härlig ny header :)

Hoppas hon mår bättre idag.

krya på sig, lilla J ♥

Kul att få arbeta inom ett sådant företag :) Men vad tråkigt med vab, det har vi också idag :(

Fint!

Sååå fin header!!

KRAM

Svar: Tack vännen :) KRAM!
Malins Blogg

alla som är småbarns föräldrar borde kolla in tipset i min blogg om tjejen som syr så fina baby/barnkläder
ha en fin lördag
kraam


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »