Trasigt SD-kort - Help please?

Gaahhh...jag tog så många fina kort på Jolie vid Sidsjön igår och idag fungerar inte längre SD-kortet. Det fungerar varken i kameran, i macen eller i pc:n och det går heller ej att formatera. Syns inte en ytlig skada på det någonstans. Vad kan vara fel? Så trist med bilderna och även att jag känner mig väldigt handikappad utan möjlighet till att ta bilder med systemkameran. Därav en selfie från mobilen från gårdagen istället för härliga badbilder på Jolie.
 
 
Jolie har precis åkt till sin mormor och morfar där hon ska vara ett par dagar. Alltid blandade känslor att skicka i väg henne så där även om jag vet att hon kommer att ha det så bra. Själv ska jag kila ner på Sportsgym för att kicka igång inte bara veckan utan även hösten. Semestern är officiellt över för detta år vilket känns helt okej. Sommarkvällar- och helger finns ju tack och lov kvar åtminstone ett par veckor till.
 
Happy Monday!



Kommentarer
» Sofia

Kan du koppla kameran till datorn via sladd? Kanske går det att få kontakt med kortet den vägen!? Hoppas du får ut bilderna på något vis, aldrig roligt när man förlorar bra bilder!

Svar: Tack för tipset! Kortet var helt dött så såg inte ens bilderna på kameran men igår hoppade det igång igen så då förde jag över bilderna via kabel :)
Malins Blogg

Du har inte råkat komma åt den lilla "spärrknappen" som finns på minneskorten?

Svar: Åh, önskar det var så men icke! Igår hoppade dock kortet igång igen, så skumt, misstänker att det kanske kan vara glapp någonstans?
Malins Blogg

Lina

Har lyckats komma åt lilla "knappen"på kortet några ggr. Då funkar ingenting medan jag har hjärtat i halsgropen. Kan du råkat göra samma sak?

Svar: Önskar det var så, har också gjort det förut, men icke :)
Malins Blogg

Kanske bara hade en dålig dag ;)


Kom ihåg






Trackback
Annonsera här »