Är ni fler som är nålrädda?

Hej vänner!
 
Jag har precis mellanlandat hemma ett par minuter för kaffe och frukost innan jag ska vidare ner mot jobbet. Jag började min dag på Sjukhuset/Rehab för veckans första akupunktur- och laserbehandling. Det här med nålar är ju inte kul alltså, jag får på riktigt ångest av det, men jag vill verkligen att detta ska fungera då nålarna både kan ge smärtlindring och läkande effekt så här ska det kämpas på. Är ni fler som är nålrädda? Så där så att ni blir alldeles kallsvettiga eller kanske till och med svimmar? 
 
Från det ena till det andra - ni var ju några stycken som valde att haka på julkalendern. KUL! Hur går det för er? Idag är det 32 x Burpees och 32 x Situps som gäller. Nästa år ska jag banne mig vara så skadefri att jag kan köra julkalendern med er. Där har vi en av många målsättningar!
 
 
Bilden är från gårdagens träningspass där jag fick jobba med det enda som fungerade just då - armarna. Med en ond rygg, en skadad axel och ett trasigt bäcken blir ju möjligheterna något begränsade. Men även om jag inte kunde (och kan) träna enligt plan så kan jag alltid träna något. Att se möjligheterna tror jag är en stark egenskap som ofta hjälper mig. 
 
Happy Monday!Kommentarer
» Mim

Jag har tidigare haft obehagliga känslor för nålar men sedan jag blev blodgivare slog jag två flugor i en smäll - alltså gör en god gärning OCH blev av med obehaget för nålar :D

Jag är inte rädd för nålar. Jobbar inom vården och gillar att stickas och så ger jag blod så det fungerar inte att vara rädd för nålar.

Jag är inte rädd för nålar, är diabetiker och går runt med en nål i magen 24/7 :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »