Godbitar á la 2014

Jag valde ifjol för första gången att inte göra en årsresumé här i bloggen då 2013 officiellt gick under hashtaggen #fuck2013 som ni kanske minns. Jag trodde då att 2014 skulle bli MITT år men sitter här nu med facit i hand och nja, blev det så? Inser nu att man inte ska haka upp sig på år, om de är bra eller dåliga utan att det är livet som har upp och -nedgångar och att man inte alltid kan påverka vad som sker men att man däremot alltid kan välja hur man hanterar det. Så, jag tänker inte skriva att 2015 ska bli mitt år. Jag tänker i stället fortsätta att leva mitt liv och berg- och dalbanan det bjuder på. Jag hoppas däremot att uppgångarna blir många under 2015 och att nedförsbackarna är sådana som kittlar i magen och får en att bubbla av skratt. 
 
Gott Nytt År alla kära ♥
 
 
Sommaren 2014. Två bröllop. En operation för lillhjärtat. Workout Åre i maj. Atleterna. Lata sommardagar. Lekparkshäng. Flytt. Nytt jobb. Rehab. Älskade vänner. Jo, visst bjöd 2014 på många godbitar ändå och sommaren, den underbara sommaren, det är nog den jag kommer att minnas mest av detta år. Operationen var såklart ingen godbit men resultatet av den - att vi för första gången sedan Jolie föddes har fått sova om nätterna. WOW. 
 
Nej, nu ska vi hoppa in i duschen här och sedan börja fixa med middagen. Nyårsmiddag med glitter och glamour ska det bli trots att det "bara" är jag och Jolie. Tjejkväll it is!
 
Puss, kram och gott nytt igen! Kommentarer
Anonym

Gott nytt år fina Malin! Kram till dig och Jolik <3

Svar: Gott nytt år!
Malins Blogg

Vilket härligt år det ser ut som! Gott nytt 2015!

Svar: Tack och detsamma Karin!
Malins Blogg

Jag hoppas 2015 blir ett fint år för dig Malin. Du om nån är värd det, tycker jag! Hoppas ni hade en fin kväll du och Jolie :) Kramis!

Svar: Tack vännen, det värmer <3 Detsamma till dig! Stor kram!
Malins Blogg

Härligt året ser ut att ha varit :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »