Hoho, kära snö, är du där?

Hej vänner! 
 
Vi har strålande sol här idag, ett par minus och frostig natur. Man skulle kunna tro att det är en dag sent i oktober eller möjligtvis början på november. Det var många år sedan jag upplevde en sådan här snöfri december. Egentligen klagar jag inte, jag har tyckt att det varit ganska skönt ska erkännas, men hoho, hoho kära snö, vart är du? Nu är du välkommen att anlända!
 
 
"Hundis", som hon har döpt han till, är nya "inneleksaken" just nu. Hon fick han i julklapp för två år sedan om jag inte minns fel men först häromdagen blev han populär. Han är trasig sedan länge och kan varken gå eller skälla men det verkar gå lika bra ändå.
 
Lillhjärtat är fortfarande sjuk, det bara väser om henne när hon andas och ännu värre om hon ansträngt sig en liten stund. Så svårt att hitta rätt medicinering. Just nu ligger hon maxdos så förhoppningsvis vänder det inom ett par dagar. 
 
Har ni snö förresten?Kommentarer

Här har vi mycket snö :-D
Jag längtar efter sommaren:-D
Det är kul med dnö till jul men sen täcker det för min del haha.
Mvh Camilla
www.minstorafamilj.se

Ingen snö här heller ;( trorinte det hinner komma nån heller

» Lina

Det var en söt liten vovve det där :) Och JA, här i Stockholm började det snöa för kanske en timme sedan, och det ligger kvar på mark och hustak - ÄNTLIGEN! Man får vara glad så länge den varar, för om jag känner rätt så är den borta redan imorgon...

Vi har lite puder på marken bara. Har varit skönt att det inte är snö men nu till jul vill jag ha lite.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »