Nyårsplaner

Hej kvällsbloggisar!
 
Kyckling tillsammans med rostad potatis - så himla enkel mat att tillaga och sköter ju sig helt själv i ugnen. Man behöver inte ens ta upp och tina kycklingfiléerna utan det är bara att krydda på och svischa in i ugnen. Idag serverades det tillsammans med en grönsakssalsa och kvarg smaksatt med ett par matskedar tacosås. Enkelt och gott!
 
 
Adventsljusen där i bakgrunden sjunger på sista versen och i övermorgon ryker nog allt julpynt. Efter nyår är det liksom över på riktigt i min värld och jag vill kasta ut julen och fylla på med tulpaner, pasteller och andra ljusa färger. Apropå nyår så har vi faktiskt inga planer alls, jag och Jolie. Det värmer i hjärtat att det trillat in inbjudningar från diverse håll i (och utanför) landet men jag har inte riktigt energi att dra iväg känner jag. Så, vi stannar lugnt hemma och kör mys all-in, precis som på julafton, och det känns faktiskt helt okej. 
 
Vad har ni för nyårsplaner?Kommentarer

Jag trodde att jag skulle sitta ensam i morgon kväll, då barnen är hos pappan. Men så blev jag inbjuden till en kompis på middag och det känns helt okej! Så middag, surr och vin, även om det blir lugnt.

Och jag håller med angående pyntet. Jag har redan plockat undan allt. Det ska bara ner i förrådet... ;-) Och så ska jag byta tillbaka gardinerna i köket! Har några lediga dagar framför mig så det ska jag hinna med!

Sama

I år har jag för fått mitt livs första inbjudan till nyårsfirande. Så 27 år gammal kommer jag för första gången sedan jag flyttade hemifrån för sex år sedan inte att sitta själv. Känns väldigt bra, om än lite nervöst;)
Hoppas ert nyår blir jättemysigt, du har ju det finaste sällskapet i Jolie!

» Sanna

Vi skulle haft besök av sambons nästintill nyfödda guddotter (2v gammal) och hennes föräldrar på middag, men pga av förkyldning hos 4/4 familjemedlemmar vill vi inte riskera att smitta ner lillan, även om det är lätt förkyldning så jag och sambon kör date-night med trerätters själva istället efter att barnen somnat, inte så tokigt det heller!

Matilda

Jag är i Idre med 20 vänner så ikväll blir det trerätters och efter det utgång! Och skidor på dagarna. Kul men det är ingen direkt semester.. ;) Gott Nytt År!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »