PT-Utmaningen

Medan alla andra körde fredag idag checkade jag in för måndag, ja, det var i alla fall så det kändes efter VAB hela veckan med undantag för ett par timmar då jag haft med Jolie på jobbet. Lillskruttan är fortfarande inte 100% men mycket piggare så idag fick hon vara med farmor och farfar så att jag fick jobba undan lite.
 
Jag har under åtta veckor kört något som kallas PT-Utmaningen tillsammans med ett gäng klienter. Idag var det dags för de slutliga mätningarna och fystesterna, och jisses, många nästan-tårar-i-ögonen-ögonblick på denna PT idag. Att få coacha människor till bättre hälsa och starkare kroppar är en obeskrivlig känsla. Att få vara med längs hela resan i både medgångar och motgångar. För att sedan gå i mål tillsammans. WOW. Jag är så galet stolt över mina klienter och de är i mina ögon vinnare allihopa!
 
 
Sömnkontot ligger på mer minus än vanligt efter denna vecka men kostigt nog känner jag mig piggare än vad mina ögon skvallrar om. Ska dock bli skönt med helg och gärna en frisk sådan. Jag jobbar sedan ett par dagar nästa vecka, ett par timmar nästa helg och sedan är jag ledig hela nyårsveckan. Känns lagom och perfekt!
 
Glad fredagskväll på er där hemma ♥Kommentarer

Vad kul det måste vara att se utvecklingen och veta att är ens egen förtjänst (+hårt jobb från klienten givetvis.)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »