Träningsskola Januari 2015

Hej vänner!
 
Jag sitter just nu och finslipar på de sista detaljerna för träningsskolan som vi kickar igång den 1 januari. När jag frågade er vad ni ville se i en träningsskola så var det många önskemål om att komma igång och hitta motivation och det är just det jag nu har valt att fokusera på. Vi kommer att jobba dels med att komma igång men framförallt det efterföljande som är mycket svårare - nämligen att hålla igång. Vi kommer även arbeta med motivation - både hur man skapar den och även hur man gör när motvationen ibland dalar. Visst låter det spännande?
 
Vi kommer testa på blandade pass med olika upplägg och däremellan utmana oss själva med roliga små bonusar. Jag glädjer mig så tills vi sätter igång och hoppas att ni är många som vill haka på!
 
Gårdagens jag efter ett härligt överkroppspass i gymmet!
 
Perioden för denna första träningsskola löper från 1 januari till 31 januari. Efter det tänker jag att vi utvärderar den, jag hoppas på feedback från er och blir det lyckat så har jag redan idéer för fler träningsskolor senare i vår. Men vi börjar så här först - en sak i taget.
 
Kram på er!
 Kommentarer
Anonym

Det låter jättespännande! Det är precis detta som är mitt stora problem varje gång- att hålla igång! Kul initiativ Malin :)

Sara

Kul! Jag är definitivt på, bra start på året, att fortsätta göra träningen till rutin :) kram!

Åhh, detta låter verkligen som något för mig. Måste hitta motivationen och inspirationen efter en graviditet och snart 5 månaders slappande. Några kilos övervikt och en knäskada behöver sin träning :)

Ååhh detta hade jag missat,vilken bra grej,det vill jag vara med på .
Skulle verkligen behöva komma tillbaka kroppsligt efter 10 barn.
Mvh Camilla
www.minstorafamilj.se

Emma

Jätteroligt :) jag är definitivt med! Precis vad jag behöver och så roligt när man är många tillsammans. Kram

Sarah

Åh vad kul, jag vill också vara med :)

Anonym

Jag är på

» clara

Du är såå fin!!

Madelene A

Detta låter superspännande. Jag vill gärna hänga på. Kul! :)

Madelene A

Detta låter superspännande. Jag vill gärna hänga på. Kul! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »