Ullmax

God morgon vänner!
 
Förra året fick jag ett sådant bra underställ från Ullmax och trots att jag använde det en hel del ser det fortfarande helt nytt ut. Ni vill inte veta hur sällan jag har tvättat det, haha, men ändå luktar det iiiingenting - alla som någon gång ägt ett underställ vet ju annars hur de kan lukta efter fem minuter...  Understället håller mig varm och transporterar bort fukt kanonbra vilket känns som de två viktigaste egenskaperna ett underställ ska leverera. 
 
Jolie har växt ur alla sina kläder från förra vintern så igår när jag skulle klicka hem ett nytt underställ till henne föll valet självklart på Ullmax eftersom jag är så nöjd med mitt. Kan varmt rekommendera det till alla er friluftsnissar där ute - värd varenda krona!
 
 
Nu ska jag kila iväg på jobbet ett par timmar. Jag jobbar egentligen aldrig helger längre vilket är så skönt men idag och imorgon blir det ett par timmar. Sedan väntar en veckas ledighet. Woop, woop på det!Kommentarer
» KIKKI

Albin fick ett sånt där set i julklapp, kommer bli toppen att ha under! :)

Svar: Ja, tror också det kommer bli perfekt :)
Malins Blogg

Jag har ett par korta byxor från Ullmax, som bara går över låren liksom. Jättebra för mig som alltid blir kall om lår och rumpa!

Svar: Perfekt ju! Älskar mitt underställ och tror Jolies kommer bli lika bra :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »