B.A.B.Y Sisters

Hej vänner!
 
I augusti 2013 träffade jag för första gången Malin Nylén där vi hade ett trevligt och givande möte. Hon berättade för mig om nätverket The B.A.B.Y Network och både Malin och hennes nätverk gick rakt in i hjärtat på mig. Jag älskar gemenskapen, genorösitetet och andan som finns i nätverket - att kvinnor hjälper till att pusha, peppa och lyfta fram varandra. 
 
I nätverket finns även B.A.B.Y Sisters som beskrivs såhär:
 
B.A.B.Y. SISTERS utgörs av 12 av Sveriges främsta kvinnliga konsulter inom träning- och hälsa med olika förgreningar inom målgruppen. De driver samtliga bloggar med mycket trafik och de mest välbesökta bloggarna har 25 000 unika besökare per vecka! Tillsammans driver bloggarna 5 miljoner unika besökare om året, vilket är en bekräftelse på hur framgångsrika vi kvinnor blir då vi samarbetar: 1 + 1= 2 - framgång är matematik!
 
 
När jag och Malin träffades där i augusti så diskuterade vi B.A.B.Y Sisters och ett eventuellt ambassadörsskap för The B.A.B.Y Network från min sida. Därför är jag nu så glad att idag, nästan ett halvår senare, kunna berätta för er att jag nu är en av tolv ambassadörer/systrar för nätverket. Jag känner mig otroligt stolt och glad över detta och ser fram emot ett härligt 2014 med alla starka tjejer i The B.A.B.Y Network.
 
Många vet på ett ungefär vad nätverket går ut på men för er som vill läsa om hur allt startade har Malin skrivit ett läsvärt inlägg HÄR. Så fint, underbart och häftigt!
 
En parentes till detta är att det var Therese, som då jobbade på Röhnsich, som kopplade ihop mig och Malin. Det är också en del av andan i nätverket "jag vet någon som kanske kan passa" eller "jag kan inte det här själv, men jag vet någon som kan" eller "detta är mitt expertisområde, självklart hjälper jag till och delar med mig"... Ja, ni förstår poängen. Jag är tacksam och glad att Therese kopplade ihop oss ♥
 
Foto: Felicia Margineanu
 
Som jag berättat om tidigare så är B.A.B.Y Runners Team en del av The B.A.B.Y Network. Vi erbjuder gratis löpträning för kvinnor där alla kan vara med. Nybörjare som proffs. B.A.B.Y Runners Team finns på flera platser i Sverige och inom kort kommer jag tillsammans med Ida Halvarsson att starta upp det även här i Sundsvall vilket jag är så peppad på.
 
Vill ni veta mer om The B.A.B.Y Network och dessutom få fina rabattkoder hos bland annat Röhnisch? Signa upp er för nyhetsbrevet som kommer ut en gång i månaden. Såklart är det gratis!
 
Stora kramar!Kommentarer

Vilket härligt flow du har nu - är glad för din skull!!

Kram Nina

Ps: Några nya roliga HIT-upplägg som du vill dela med dig av? :-)

Svar: Just det, HIIT var det ja :) Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »