Bålstyrka/Kontroll & Teknikträning

Hej vänner!
 
Idag körde jag på egen hand ett pass med marklyft, raka marklyft samt styrka och kontroll för bålen. Enbart marklyft räcker egentligen gott och väl för bålen då man måste ha både stryka och kontroll där för att kunna utföra övningen på ett korrekt sätt men då jag idag endast körde teknik på marklyften med låga vikter kände jag att jag ville slänga in lite extra bålträning i slutet. Raka mark nöter jag mycket för mina strama hamstings och äntligen känns det som att det börjar ge resultat. Kul!
 
Då Mia är sjuk denna vecka och inte kan hålla ögonen på mig filmade jag idag alla övningar. Perfekt vid teknikträning. Analyserade dem dels själv efteråt och skickade även en av filmerna på marklyften till Erik. Lyxigt med PT-vänner som kan coacha och jag älskar dagens teknik. Filma er själva vid träning. Det är SÅ nyttigt!
 
Bra övning för både kontroll och styrka!
 
Jag försöker posta små inspirationsvideos på Instagram då och då. Det ligger uppe en från dagens pass nu. Jag heter @malinsblogg där om ni vill följa. Vet att ni är många som önskar fler videos här med. Ska försöka ta mig tid till det.
 
Vad har ni tränat idag?
 Kommentarer

Snygga brallor..har likadana ;-) bra träning du fick till...bålen är ju så viktig. Själv har jag kört ett sista pass på stakmaskinen inför vasaloppet :-)

Svar: Byxorna är ju så sköna (och SNYGGA) :D Spännande, lycka till i helgen! Hoppas, hoppas att snön räcker till :)
Malins Blogg

Linn

Jag tycker att du är så himla grym med din träning och kost Malin. Jag önskar ofta, ja i princip varje dag att jag också har det drivet som du har. :)
Jag missade visst helt att du fyllt år också så jag vill passa på att gratta i efterskott. :)

Svar: Tack Linn vad snäll du är! Stor kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »