Biopremiär | Bamse och Tjuvstaden

Hej vänner!
 
Vi har haft en så mysig dag idag jag och Jolie. Efter en lugn förmiddag på hemmaplan kilade vi ner på stan för ett biobesök. Dock lyckades vi för en gångs skull vara ute i god tid så med en timme tillgodo smet vi in på Wayne's för en eftermiddagsfika som snarare blev något mitt-emellan lunch och middag. Jolie beställde pannkakor och jag valde min favoritbagel med laxröra. Mums!
 
Vi hade först tänkt att se Frost men jag kände på mig att den var på gränsen för lång för Jolie så valet föll tillslut på Bamse som endast var en dryg timme lång. Pjuhh, tur var väl det kan jag glatt säga med facit i hand. Myror i brallan, festis över hela Jolie, popcorn på våra stolar, popcorn på golvet, popcorn i min väska, popcorn i "grannarna" framför oss hår, högljudda frågor från fröken.... Ja, bio har fått en ny innebörd för mig efter idag och det har inte med avkoppling att göra, haha! Dock på det stora hela en mysig stund och en glad tjej efteråt även om jag tror att det dröjer ett tag innan vi gör ett nytt försök ;)
 
Fyra från dagen!

Efter bion så drog vi hem och lagade lasange till middag och sedan somnade Jolie bums. Lasange är nya favoritmaten och det är jag så tacksam för, tidigare har det nämligen varit blodpudding och ja, låt oss säga att jag är så less på det. För att uttrycka det fint. Visst har Jolie en snygg mössa förresten? Jag fick den från jobbet för ett par veckor sedan men någon la snabbt beslag på den ;)
 
Hoppas ni har haft en fin lördag finisar ♥Kommentarer
Malena

Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Jaa, att ha med de små kan gå lite hur som helst beroende på dagsformen.:)

Svar: Haha, ja verkligen :D
Malins Blogg

haha..jaa herregud. jag har funderat på det där med bamse på bio både en och två gånger. det kan bli bra..men det kan också bli ganska svettigt hehe. jag funderar en runda till helt enkelt. låter som att ni haft en riktigt fin dag i vilket fall. och jag tycker absolut att hon bytt upp sig när det kommer till favoritmat ;)

kraaaaam ♥

Svar: Haha! Som Malena här ovan är inne på så är det nog helt beroende på dagsform hur det går :) Men mysigt på det stora hela så klart ni ska våga er iväg <3 KRAM!
Malins Blogg

Det låter som en toppendag :-)
<3

Haha låter som min första bio med dottern, nåväl hon hade roligt i varje fall?
Smart val att ta Bamse istället för Frost då. Hoppas ni hade mysig tid tillsammans iaf =)

Svar: Ja, det var en jättemysig dag så jag hoppas hon hade roligt :)
Malins Blogg

Men så mysigt ni verkar ha haft! :)

Mysiga bilder!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »