Blue, Yellow & My Birthday

Hej vänner!
 
Anar att en härlig träningsvärk är på g efter gårdagens träning. Dock verkar den inte komma från själva huvudträningen utan från bonusen vi körde efteråt - nämligen chins och pullups. Latsen (lattisimus dorsi = stora ryggmuskeln) känns så där härligt "aj" just nu men jag skulle tro att det kommer att över går till "aj, aj, aj" under dagen, haha! 
 
 
Ett av mina mål under 2014 är ju att klara tio stycken strikta oassisterade chins. Därför försöker jag slänga in chinsträning lite här och där när kroppen tillåter. Ibland rena pass och ibland lite bonusträning som igår. Ett annat av mina mål är/var ju att ha mer färgglada träningskläder och det tycker jag att jag lyckats bra med. Älskar färger och känner mig så tråkig i svart numer. Bra mål av mig, hihi!
 
Annars fyller visst den här mamman år idag. Hade det inte varit för att några i min närhet har varit väldigt noga med att de senaste dagarna ofta påpeka till mig mig att jag från och med i dag minsann inte åker som ungdom längre, och enligt dem därmed inte heller är ungdom längre, hos SAS och SJ så hade jag nog faktiskt glömt av att jag fyller år. Vissa år har jag gått all-in med födelsedagsfirandet, vissa år har det blivit lite kaffe och tårta med nära och kära och vissa år, som i år, blir det jobb och sedan hem och sova. Känns helt okej, jag stannade av att fylla år ungefär i samband med att Jolie föddes så jag vet ju att jag får chans igen nästa år att fira min 23-årsdag, haha :)
 
Kram på er!Kommentarer

Stort grattis på födelsedagen Malin! Är så himla roligt att följa med i din vardag! Riktig feelgood verkligen! :) Kram!

Svar: Tack Matilda vad glad jag blir :) Stor kram & ha en fin måndag!
Malins Blogg

GRATTIS på din dag!! <3

Svar: Tack Veronica :) Kram <3
Malins Blogg

» Eva

Grattis Malin! Jag är inte heller någon stor firare av min egen födelsedag, brukar bli tårta och sång på morgonen. Inte min egen sång alltså, utan man och barn :-)

Svar: Hahaha, så du sjunger inte för dig själv då? ;) Jolie och min mamma ringde och sjöng för mig i morse faktiskt, jättemysigt men räcker alldeles utmärkt :) Kram och ha en fin dag!
Malins Blogg

GRATTIS fina Malin på din födelsedag<3 önskar dig en toppen fin dag! Kram

Ingela Christiernin

Grattis på födelsedagen Malin! Själv blir jag inte äldre än 27. I år har jag firat 27-årsdagen 20 gånger *haha*

På tal om träningsvärk så körde jag hela programmet i lördags + att jag inte kunde tygla mig utan provade ett gäng maskiner av ren nyfikenhet. Jag tog i så jag nätt och jämt klarade alla reps och var övertygad om att jag skulle få grym träningsvärk. Men icke sa nicke! Mör i kroppen, javisst, men bara lite lite träningsvärk i rumpa och armar. Ska det vara så? Jag vill ju ha träningsvärk =)

Lena Lööv

Hejhopp! Grattis på din dag!! Nåt litet är påväg i posten, men ibland kan även det lilla vara bra. Vi tänker ju på dej oftaren än vi ses : ) Njut av den "ombestridda" egentiden nu!! Tillbringa nu inte all på gymmet utan njut av ljuset/luft och att bara vara också, det är viktigt. Å Jolie kommer att ha det så bra, momma å moffa har ju trots allt uppfostrat/tagit hand om tre andra barn och se hur bra det gick : ) Kramisar från ett grått å milt Östersund // Lena

Sandra

Grattis fina du :) hoppas du får en jättenbra dag :) kram

Leffe

Grattis från Leffe!!!

GRATTIS på din dag, fina du! Ät lite tårta, vet jag ;) Kram!

Svar: Tack vännen :) Kram!
Malins Blogg

» Mari

GRATTIS :)
Du kör inget tufft pass på gymmet i helgen, är nämligen på besök i Sundsvall tor-sön. :) ?!

Svar: Tack Mari :) Är du här nu? Kör mitt torsdagspass ikväll!
Malins Blogg

Grattis på födelsedagen.

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Johanna

Grattis på födelsedagen! Kram

Svar: Tack Johanna :) Kram!
Malins Blogg

marie

Stort grattis Malin! Hoppas du ha hadd n rektun artun dag ;) och njut av egentid, dotra har det säkert kanon i Jämtland!
Kram!

Svar: Tack Marie! Blev så glad av denna hälsning i måndags, fick mig att känna mig som hemma :D Kram!
Malins Blogg

Britt Heidi

Åååå! Gratulerer så mye med dagen som var i går!

Stor klem sendes din veg!

Svar: Tack Britt Heidi <3
Malins Blogg

» Mari

Sv. Oh nej, missade ditt svar. Synd!! får ta det nästa gång =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »