Crazy Days

Hej kvällsvänner!
 
Så har onsdagen faktiskt svischat förbi på riktigt idag, igår var det ju mer på inbillningsstadiet, och det känns fantastiskt att vi imorgon redan har torsdag igen. Mina dagar den här veckan är helt galna och tempot väldigt högt. Jättekul och utmanande men även påfrestande. Jag älskar att på jobbet lösa problem jag ställs inför då det är då jag utvecklas och lär mig men det tar såklart på energin också. Något annat vore väl kanske konstigt. Två dagar kvar och sedan helg. Morgondagen är bokad med PT-klienter, gruppträning, egen träning med Mia samt ett spännande möte efter lunch. Tell you more later!
 
Dagens PT
 
Vi har fått nya arbetskläder på Sportsgym och jag älskar byxorna. De är fodrade och egentligen tänkta som överdrag utomhus men jag som är så frusen älskar dem på jobbet. Sitter perfekt gör de också. Försöker alltid liva upp min arbetsoutfit med ett färgglatt linne från Röhnisch. Glada små detaljer gör mer än vad man kan ana :)
 
Stora kvällskramar, tack för att ni fortsätter att kika in varje dag och varje vecka ♥Kommentarer

Kul att du har en del att göra i företaget. :-) Snygg outfit.

Ingela Christiernin

Hej Malin, jag sökte på bilder på bicepscurl och hittade din blogg, vad roligt! Tusen tack för ett jätteroligt pass igår. Jag var hög på endorfiner hela kvällen =)

Svar: Vad kul att höra Ingela! Bra jobbat, jätteroligt att köra med dig :) Trevlig helg!
Malins Blogg

Emma Vuckovic

Så lite så, tack själv ;) Snygg outfit förresten!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »