Färgklickar by Asics

Tjingeling Sweeties!
 
Måndagsenergin är här på topp och blir ännu bättre av att spana på dessa färgklickar från Asics. Det är dags att införskaffa ännu ett par till garderoben då det helt enkelt går åt här. Har nog aldrig trivts så bra i arbetskläder sedan jag började jobba med träning på heltid. Bästa arbetsuniformen, hihi!
 
 
Jag vill ha färg, färg, färg för stunden och favoriten är såklart skon där färgerna går crazy bananas. Dock tror jag att den är för lite uppbyggd för mig och att det istället får bli den turkosa med med rosa detaljer som också är SÅ snygg. Jag har ju enormt pronerat steg och använder därför enbart Asics skor då de hittills är de enda jag hittat som lever upp till mina krav med ett överpronerade steg, ett knä som är opererat tre gånger och ett skadat bäcken från graviditeten. Love Asics!
 
Nu ska jag kila ned på jobbet för att kicka igång denna vecka. Tänk att vi redan är i vecka sju och snart når mitten av februari. Älskar tiderna vi nu går mot. Happy Monday!Kommentarer

ååh. dom är helt underbara allihopa. men de turkosa hade jag nog valt :)

Åh så härligt med färg! =)

Åh, jag äääälskar Asics och har själv ett par som är nästan lika färgglada som de nere till vänster. Jag är också på jakt efter ett par nya, men jag kan störa mig lite på att det alltid ska vara rosa i alla Asics tjejmodeller. Hade varit kul att kunna variera färgerna på skorna lite mer... :)

» Joe

Super snygga! Vill ha!!!

Åh snygga! Samma favorit som du men har också en galen överpronation så de skulle nog inte gå då ;) Själv köpte jag mig ett par från Saucony förra året som jag bara älskar! De bästa jag haft. Men sen handlar de ju också om hur foten i sig ser ut och hur man vill att skon ska kännas på.

Måndagskram till dig och hoppas du får en skön vecka! Själv hoppas jag på bebisvecka ;) haha

Nilla :)

Färg is the shit då det kommer till träningskläder, dock avstår jag ifrån alla toppar i cerise, rosa och rött då jag blir så jäkla röd i ansiktet under träning, ha ha.
Skorna ovan är ju så snygga, de turkosa is to die for :).
Happy måndag till dig med gumman, förväntar mig ett meddelande i min inbox på fb då tid finns för dig ;) <3. Puss puss

» Sofia

Snygga :-)

Testade ett par Asics och det var kärlek vid första ögonkastet. Kommer aldrig köpa några andra skor.

» Mari

Massa fantastiska färger :) Måste köpa ett par nya också, Asics blir det med all säkerhet :)

Asics är klart bäst!! Så snygga!!

Åh, vilka himla fina skor! Hade också valt de turkosa faktiskt :)

Men åh, jag vill också ha de turkosa!! :-) Asics har alltid funkat bäst för mina fötter och knän - i varje fall om det handlar om löparskor. Kanske dags att invester i ett par nya till våren då :-)

KRAM

» Erika

Åh va snygga! Blir ju träningssugen bara av att kolla på skorna :)

» Hanna

Här har vi en till Asics-älskare! Under eftermiddagens löprunda funderade jag på vad jag ska ha för färg på vårens skor (blir alltid så att jag köper nya springskor när asfalten kommer fram) :D

Hur länge brukar du använda skor till löpning innan du räknar dem som "slut"? Jag brukar låta dem övergå från löparskor till promenadskor efter ~1 år, men vet inte om jag byter för ofta/sällan?! Kan tilläggas att de används några pass i veckan (löpning/powerwalks) på asfalt.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »