Hoppålek!

Hej vänner!
 
Jag är nyss hemkommen från ett pass HIIT Challenge med ett gäng härliga deltagare. Torsdagspasset är mitt stående pass varje vecka och det ska mycket till för att jag ska ställa in eller byta bort det. Älskar't och älskar mina "stammisar" som dyker upp vecka för vecka. Grymt pepp!
 
 
Jobbdagen i övrigt har flytit på bra och jag har hunnit haft två timmars break på eftermiddagen för dagishämtning och middag med Jolie. De där timmarna vi ofta får på eftermiddagarna mellan jobb samt morgontimmarna är verkligen guld värda. 
 
Även hunnit med veckans pass "hoppålek" med Mia idag. Vi kör varje vecka ett pass där vi lyfter tungt och ett pass där vi jobbar mer med lätta vikter, mångra reps och högre puls. Oftast någon typ av cirkelträning. De passen har fått namnet hoppålek men det är hårdare än vad det låter och där och då är lek det sista jag tänker på, haha :)
 
Vad har ni tränat idag?Kommentarer

Skulle gå på ett av mina favoritpass på Friskis & Svettis, Pulsmedel.. Men det blev visst inställt.. Så det fick bli lite gym istället!

Svar: Synd att passet var inställt men härligt med gym :) Heja, heja!
Malins Blogg

Åh kul ! Jag frågade dig för ett tag sen om man fick vara med på ett Hiit-pass även utan medlemsskap.. Men har haft fullt upp med jobb på torsdagar så inte blivit av. Men nu är jag föräldraledig så nu ska jag ta o komma en gång :) Skickar iväg ett mail till dig :)
Dagens träning för mig blev ett pass Bodypump på EGO. Kul som vanligt :)

Svar: Absolut, mejla mig, du är så välkommen :)
Malins Blogg

Gick nyss på mitt första pass bodypump på vääääldigt länge. Förstår varför jag inte går mer ofta, hela min kropp värker och jag misstänker att de krävs rullstolt för att förflytta sig de märmaste dagarna :P

Svar: Hahha, underbart! Så grymt av dig att komma iväg och köra :)
Malins Blogg

Får man vara så fräck och fråga vem som gjort din design :)

Svar: Ja men självklart! Sanna heter hon, du hittar en länk till hennes sida längst ned i högerspalten på bloggen :)
Malins Blogg

» Lina

Blev Step+Core igår, riktigt jobbigt för benen på stepen när vi gick mycket djupare och körde mer ben än vanligt. Kul var det :)

Svar: Vad härligt Lina! Låter jättekul :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »