Jolie-Shopping & Mello

Hej vänner!
 
Denna lördag har spenderats på stan med mina föräldrar som varit på besök ett par timmar. Jolies garderob har blivit påfylld med alltifrån strumpor, leggings och tröjor till fleecekläder och vantar. Mycket välbehövligt och vi tackar såklart för sponsringen ♥
 
 
Älskar pasteller och speciellt nu om våren. Pasteller på strumpor, soffkuddar, blommor, servetter - ja, gärna på så mycket som möjligt. 
 
Ikväll blir det soffmys med Jolie och sedan väntar Melodifestivalen. Helt galet att jag efter ikväll har sett tre avsnitt i rad. Är nog mer än vad jag sett tillsammans de senaste tre åren. Kom till och med på mig själv med att använda ordet "Mello" tidigare idag. Inte okej Malin, inte okej ;)
 
Vad pysslar ni med i helgen?Kommentarer
» Kitty

Men det är klart att det är okej, Malin! Min Simon är ju med varje gång. Ikväll bakom Linda Bengtzing, Josef Johansson och många andra! Heja Simon, haha!

PUSS hjärtat mitt <3

Svar: Hihi, ja jag skyller på Simon varje gång. "En kompis är med så jag måste titta.." Haha ;)

Önskar du var här och tittade med mig! Älskar & saknar dig!!! <3 PUSS!
Malins Blogg

Haha jag har också blivit "Mello-tönt" detta året, har aldrig följt någon gång förut förutom de året Björn Gustafsson stod för de roliga mellan alla låtarna och då kollade jag endast för att få skratta åt honom :P

Vilka söta strumpor!

Så söta strumpor :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »