Micropaus!

Hej darlings!
 
Jag har landat i soffan för en micropaus tillsammans med en kopp kaffe. Dessa små micropauser är så sköna även om jag är väldigt dålig på att ta dem. Är ju oftast på eftermiddagen de behövs och då är ju Jolie hemma för det mesta så det kan ju kanske vara därför det sällan blir pauser. Vi kan såklart pausa och mysa i soffan tillsammans, men ja, hon brukar föredra att hoppa i soffan och gärna till mig (läs på mig), haha!
 
 
Ska förhoppningsvis hämta hem fröken imorgon och som jag längtar. Hon har det kanon hos mormor och morfar och verkar inte längta hem eller efter sin mamma eller pappa det minsta men vi längtar efter henne. Denna vecka har dock varit så värdefull och jag har verkligen fått ladda batterierna till sömnkontot sett. Även lyxigt att kunna sticka iväg på Birsta en sväng igår kväll utan att behöva ordna med barnvakt / be Mattias komma hit. Små grejer som jag uppskattar stort när vardagen ser ut som den gör. Tacksam.
 
 
Jag kan visst inte skriva korta inlägg nu för tiden. Hade egentligen tänkt att bara posta en bild med ett par rader om micropausen men som vanligt drar jag iväg. Kanske har ett behov att skriva av mig för stunden även om det mest är vardagsbabbel?
 
Hoppas ni mår bra!
 
Puss! ♥Kommentarer

Härligt att dina batterier har laddats upp! Och bra att du passar på att njuta av micropauserna - dom är inte alls att förakta - särskilt inte som småbarnsförälder ;-)

Kram N

ah..jag älskar ditt vardagsbabbel så det är bara att köra på ;) förstår verkligen att du uppskattar tiden för dig själv. jag har i princip ingen sådan så jag blir allt lite avis haha ;)

kram och trevlig kväll på dig ♥

Vardagsprat kan vara bland det mysigaste, så där rakt och ärligt när man knappt tänker sig för utan bara skriver på! Härligt att du fått vila upp dig ordentligt, det är du värd och tänk så mycket go energi du kommer ha över till J när hon är hemma igen! Själv har vi varit sjuka i några dagar, men är på bättringsvägen! Men desto värre är sockersuget, du kommer bli måttligt besviken på mig om du läser blogginlägget. Usch, är så sur på mig själv. Men nya tag är aldrig fel att ta, eller hur? Stor kram till dig fina du! <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »