Onsdag...Tisdag!

Hej vänner!
 
Två dagar in i veckan och jag har redan blandat ihop dagarna. Hela dagen igår gick jag runt och tänkte "Tisdag" och imorse vaknade jag upp och kände i hela kroppen att det skulle bli en bra onsdag. Omöjligt att ställa om dig själv när man hamnar så här i osynk, eller hur? Kan konstatera att detta kommer bli en lååång vecka, hihi!
 
Något annat som är långt är denna arbetsdag som sträcker sig från 9-20/21:isch någon gång ikväll. Känns dock bara skoj då jag kommer möta så härliga energispridare under dagen. Taggade klienter och mitt obligatoriska tisdagspass med Mia står bland annat på agendan. Nu kör vi. Pepp, pepp!
 
Ps. Tipsar om att Veronica från vårt underbara The B.A.B.Y Network är på väg att dra igång en grym utmaning. In och kika vetja!
 Kommentarer

åh..jag är också helt dagvill och känner at det blir en lång vecka här med ;)
ska klicka mig in och kika på utmaningen på en gång!

Carolina

Samma här, suck! :) vet inte hur många gånger jag rättat mig själv med att det bara är tisdag. Nåväl, vi får hoppas på en rolig, lång vecka ;)

Hoppas att du har haft en fin dag, trots förvirringen ;-)

Kram på dig!

Åh jag blandar också ihop dagarna denna veckan. Är så van att Emma är på dagis tis-tors och denna veckan har jag fått mycket jobb mån-fre så är helt vilse i dagarna :)

Malena

Maten såg god ut. Jag tränar också en del, men kosten är inte lika bra. Det blir en hel del godis, kakor och sånt. Äter du någonsin sötsaker/godis/chips? Det är inget man märker i bloggen iallafall.:)

Svar: Jo då, det gör jag. Jag tror på balans och kontroll och att kombinationen av de två är det bästa. Jag "matbloggar" ju inte så ofta överlag, kanske därför det inte syns så ofta :)
Malins Blogg

Det där såg gott ut! :D

Hannah

Haha jag var precis likadan igår. Skrev t.om. onsdagsmys ganska sent igårkväll, det gick liksom inte in i huvudet att det var tisdag. 🙈 Nu är det iaf onsdag 😄


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »