Regn, Blåst & Skidor

Hej hopp i lördagsförmiddagen!
 
+1 grader, regn och blåst bjuder vår kära stad på denna lördag och att jag igår lovade Jolie att vi skulle åka skidor känns idag som en mindre bra idé, haha. Inte för att vi brukar vara kräsen på väder generellt sett men ja, det hade gärna fått vara lite bättre förutsättningar. Nåja, ett löfte är ett löfte så skidor och kläder är redan framme och nu ska ryggsäcken packas med korv, bröd, kaffe och kexchoklad :)
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
Kan varmt rekommendera Jolies pjäxor från HEAD. Optimala barnpjäxor då man kan öppna upp i princip hela foten vilket gör de enkla att sätta på och av. Alla som åkt skidor någon gång vet ju att pjäxor annars dels inte är det lättaste att sätta på sig och dels inte är sådär jättesköna. Toppen med en bra lösning då som gör att även en till humöret ostabil 3-åring med glädje vill sätta på sig pjäxorna. Extra plus för att klistermärken medföljer så att barnet i fråga kan pimpa dem efter smak ;)
 
Happy Lördag!Kommentarer
lia svensson

HEJ! Du skriver bäst <3 <3 <3 >3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, SPORT. INREDNING .....M.M
http://campadre.se/tipsa/7817.
Även på den här sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, inredning, Apollo mm)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794
KRAMAR

Så mysigt det låte trots vädret. Själv ska jag och min dotter stanna inomhus och mysa. Hon är jätte förkyld! :(

Anonym

Hej Malin!
Jag har ganska nyss hittat till din blogg och måste bara säga att jag gillar den skarpt! Du verkar va en helmysig tjej och mamma med fötterna på jorden, men ändå driftig och med visioner. Det tilltalar mig väldigt mycket!
Jag försöker själv komma i form efter tre ganska täta graviditeter och gillar övningarna du visar. Framförallt gillar jag dem man kan göra hemma för med tre små killar på 5 år, 2,5 år och 10 månader finns inte alltid tid för gymmet. Så stort tack för inspirationen och din positiva attityd! 👍

» Sara

Gud vilken söt utrustning! Hoppas ni fick trevligt trots vädret! :)

Tobbe

Vilken söt utrustning!! 😃
Om tjejen har växt ur utrustningen så finns det en 3-åring här som är sugen på att ge sig ut och åka...?!?!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »