Söndagsträning

Hej vänner!
 
Har ni haft en härlig helg? Min helg har varit helt perfekt med trevligt sällskap, massa mys och bus med Jolie, skidåkning, korvgrillning, mellokväll (gahh, har jag åkt i fällan jag med nu....?), sovmorgon igår och så avslutade jag helgen med ett litet smygträningspass på hemmaplan. Underbart!
 
Passet igår kväll bestod av ett överkroppspass av 8:or-10:or i antal repetitioner sett. Jobbade i tre set. Det finns en liten film från det på Instagram och som jag skrev där så blev passet inte perfekt men det blev bra ändå. Väntar man på de optimala förutsättningarna kommer ett träningspass sällan bli av. Förväntar man sig att träningspassen ska vara perfekta varje gång kommer besvikelsen bli stor. Träning går upp och ner som allt annat i livet. Huvudsaken är att den blir av - då har ni vunnit!
 
 
Jag körde enarmshantelrodd (ryggövning), bicepscurl, tricepssträck och axelpressar igår. Avslutade sedan med en vandrade planka mot väggen. Precis som med alla andra plankor är det viktigt att tänka på att suga in naveln mot ryggraden, tänka på vart man har svansen (vilket håll bäckenet lutar åt) och hålla koll på axlarna.
 
Glad måndag finisar!Kommentarer

Lycka till med dina träningar

» Joe

häftigt! Bra tips för träning hemma!

Snygga träningskläder måste jag säga =)

Svar: Tack, både topp och byxor från Röhnisch :)
Malins Blogg

Vilken bra påminnelse att inte vänta på optimala förutsättningar - de infaller ju ganska sällan ändå. Bara att riva av sitt pass och ta sig i kragen - för känslan efteråt, aldrig något man ångrar även om det vissa dagar är lite hög tröskel att gå igång. Grymt övningstoips också - får spara det tills efter gravidmagen!

Svar: Ja men precis, så är det verkligen :) Kram på dig!
Malins Blogg

Tove

Snygg brallor! Vart kommer dom ifrån? Med vänlig hälsning, Tove

Svar: Tack! De är från Röhnisch :)
Malins Blogg

Härligt med träning!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »