Starka Sara

Hej vänner!
 
Jag har haft en så härlig dag på jobbet och trots att jag inte var hemma förrän strax innan nio nu ikväll så känner jag mig fylld med energi. Det är fantastiskt att få träffa olika klienter med olika förutsättningar och mål men med en gemensam nämnare - de är alla beredda att kämpa för att nå sina mål. Älskar go:et och viljan som sprider sig vidare och smittar av sig på mig på flera plan. Både personligt och professionellt. 
 
En av tjejerna jag träffade idag var Sara. Tjejer dominerar min kundkrets även om jag har ett par manliga klienter också. Hur som helst, jag träffade Sara för första gången på min allra första säsong av Mamma Boot Camp hösten 2011 då hon deltog med sin lilla kille på ett par månader. Att se henne nu och då och fått följa utvecklingen hela vägen är så häftigt. Jag utmanade Sara med ett tufft cirkelpass idag som hon utförde med otroligt fin teknik som inte rubbades en millimeter trots att hon mot slutet, såklart, blev trött. Detta har hon sin starka core att tacka för. Envist arbete lönar sig alltid. Ibland går det snabbt och ibland tar det tid. Men lönar sig gör det.
 
Idag är Sara även en god vän till mig och det är perfekt att träffas på gymmet när tiden till att träffas utanför är knapp. Win-win!
 Kommentarer
Sara

Men gulle dig..!!<3 Åh vad jag hajade till när jag såg mitt namn haha! :-)
Ja du har varit en grym hjälp för att på rätt sätt stärka upp kroppen igen efter barnafödande... TACK!
Och nu är jag mer taggad än nånsin ;-) Det är ju faktiskt inte helt lätt och det tar tiiid och krävs nya vanor.. Men SÅ värt det :-)

Stor KRAM

Måste fråga dig, bra övningar för rygg mage? Ben och armar är relativt lätt att veta hur man tränar igenom bra, men magen och ryggen? Övningarna står still efter bara ett par enstaka. Kram på dig

Grymt Sara! =))))


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »