Tisdag

Hej vänner!
 
Sen start på jobbdagen innebär sen jobbkväll men nu ska jag strax slå ihop datorn här och säga tack och hej till denna dag. Somnar ovaggat varje kväll nu för tiden då dagarna och veckorna går i ett galet tempo och jag känner mig lite småtrött samtidigt som det är så kul det här med att få jobba med sin stora passion.
 
Lunchträning med Mia idag som komponerat ihop ett riktigt härligt pass. Kanske inte så skönt just där och då, väldigt trötta axlar bland annat, men otroligt härligt efteråt. Längtar tills nästa pass som går av stapeln på fredag!
 
I ♥ Röhnisch!
 
Nedvarvning efter passet pågår. Jag återhämtar mig oftast snabbt men gillar att tröja mig kvar på mattan och varva ned innan jag hoppar in i duschen. Var dock inte så sammanbiten som jag ser ut, haha :)
 
Nattinatt! Kommentarer

Härligt med ett hårt träningspass. Själv har jag haft vila idag då jag kört både squash och sen hård styrketräning igår.

Svar: Härligt Hanna! Vilodagar är inte att underskatta :)
Malins Blogg

» Joe

Bra jobbat! Gillar du hälsa så kan du kika in på min blogg. :)

» Joel

"Lysande sickan"..skulle jag säga...Måmnga små knep som man kan även göra hemma istället för att dra till gymet (gillar att vara på gymet) men delar din blogg med mina polare så kanske dom lär sig något =)

Anna

Hej!
Har du skrivit vad du tycker om situps? Kan inte hitta mått nu men har för mig det!
Hur som, undrar alltså vad du tycker om att göra sådana övningar efter två graviditeter. Har fått hjälp med att känna hur delningen ser ut och både övre och undre magmuskler har läkt ihop, runt naveln är det fortfarande ett litet glapp dock.
Anledningen till att jag frågar är för att jag börjat träna på gruppass och vill (om det inte skadar) kunna hänga med på hela passet. Är otroligt dålig på att styrketräna själv (ointresse) och tycker därför att konceptet med gruppträning är perfekt. Får lite styrka i min träning och slipper tänka själv! Kram och tack för bra och inspirerande blogg!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »