Torsdagsjobb

Hej vänner!
 
Vad roligt att läsa era reflektioner kring föregående inlägg och vad skönt att höra att ni är så många som håller med mig och tänker likadant som mig. Ju fler vi är som är medvetna om det dolda sockret ju fler är vi som kan sprida budskapet. Jag ska försöka ta mig tid att svara er under dagen.
 
Jag har precis varit och lämnat Jolie hos farmor och farfar då förskolan har stängt för utvecklingsdag idag. Önskar att jag kunde vara hemma med henne men det gick inte ihop sig idag så jag är glad och tacksam att farmor och farfar ställer upp. 
 
Nu sitter jag och jobbar med mina pto-klienter innan jag ska ner på gymmet för ett par timmars jobb. Efter det ska jag åka upp på mitt gamla kontor i Mattias lägenhet och försöka reda ut bokslutet en gång för alla innan jag återigen ska ner på gymmet för PT-klienter, ett gruppträningspass och ett special-gruppträningspass. Full rulle med andra ord men jag älskar't!
 
Jag har två PTO-platser kvar med start måndag 10/2 och fyra platser kvar måndag den 17/2. I februari kommer appen att lanseras även för Android, tjihooo!
 Kommentarer

Man blir ju så inspirerad av dig som är så drivande och positiv :) En riktig energiboost är vad du är (även om du säkerligen inte känner så alla dagar...men de är helt ok) Hihihi... kramen

» ebba

vilka härliga Bilder du tar!

Fin bild!

Wow, vilket grymt flyt du har nu med ditt PT-jobb! Även om jag vet att du lägger ner massor av engagemang - såklart. Glad för din skull!

KRAM

Svar: Tack vännen <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »