Valentine's day coming up!

Tack fina ni både för tips om fotoredigeringsprogram och för det fantastiska stödet i föregående inlägg. Ni är så grymma!
 
"Dan före dan" idag och på förskolan bjöds det förra veckan in till ett alla-hjärtans-dag-disco som går av stapeln nu i skrivande stund. På inbjudan stod det att klädkoden var något som man kände sig fin i och ooohh, gissa om det är en liten tjej som varit överladdad för denna dag? Hon valde omsorgsfullt ut sin favoritklänning, leggings och strumpor igår kväll. Med andra ord blev det de kläderna som hon har nästan mest i vardagen, haha, men tanken är ju fin och Jolie blev så nöjd. Ett halsband på det och "partyoutfiten" var klar. Det var länge sedan hon var så ivrig på att gå till dagis och energin bubblade så hos alla barn när vi kom fram imorse. Underbart!
 
Virvelvinden, Ninne & Botox. Ja, hunden heter Botox. Precis som mormor och morfars hund ♥

Ska ni fira alla hjärtans dag imorgon? Jag har faktiskt inte riktigt tänkt på den i år. Första alla hjärtans dag som singel på väldigt många år. Men något mys av något slag ska det nog bli även för den här mamman, hihi!
 
Kram kram!Kommentarer
» Linda

Hihi nä singel allahjärtansdag för mig med, men känns inte så tokigt ändå! Livet leker! Ha en fin dag!

Svar: Haha, helt enig med dig vännen :) Kram!
Malins Blogg

men åh. så mysig med lite festligheter på föris :)

Svar: Ja, verkligen! Så glad att vi hamnat på den bästa förskolan, på alla plan :)
Malins Blogg

Sama

Mysigt med dagisfest! Härligt att hon var så peppad:)

Svar: Ja, så mysigt :)
Malins Blogg

Nilla

Söta Jolie <3.
Tummen upp för ngt typ av mys på alla hjärtans dag :). Jag ska tydligen fika med ngn, voi voi hur gick det här till?, ha ha. Puss i kram

Nilla

Söta Jolie <3.
Tummen upp för ngt typ av mys på alla hjärtans dag :). Jag ska tydligen fika med ngn, voi voi hur gick det här till?, ha ha. Puss i kram

Svar: Men tiiiihiiiiii :) Dags för FB-chat igen tror jag visst ;) ;) Puss!
Malins Blogg

Johanna

Vi har inte gjort något speciellt på alla hjärtans dag på flera år... och sedan Charlie föddes på den dagen så blir det ju mer hans dag än alla hjärtans :)

Svar: Ja, såklart <3 Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »