1 januari 2014

Hej vänner och hej 2014!
 
Hade ni en härlig kväll igår? Jag stannade på soffan hela kvällen men höll mig vaken över tolvslaget och fick för första gången på många år se ett sprakande fyrverkeri över vår för stunden väldigt vackra stad. Somnade runt 00:30 med förhoppningen att vakna frisk idag, men nja, det gick sådär. Funderar på om det kan vara så att det är Herr Influensa som är på besök? Antingen det eller så är det en väldigt elak förkylning som härjar i min kropp. Oavsett så ska den bort och det nu. Tack :)
 
Första året på länge som jag inte startar det nya året med ett träningspass. Ja, med undantag för 2011 då jag var höggravid. Tänk att vår lilla tjej fyller 3 år på fredag. Galet. Hur som helst, blir så glad av alla träningsbilder på Instagram och andra sociala medier så fortsätt gärna att peppa och glädja mig genom att ladda upp mer härliga träningsbilder!
 
Dagens sjukling - No makeup och hyffsat sliten men GLAD - 2014 here I come!
 
Har ni några nyårslöften förresten? Jag är inte så mycket för nyårslöften av den enkla anledning att jag aldrig har tålamod att vänta till ett nytt år. Vill jag göra en förändring gör jag den här och nu och helst igår. Men jag gillar nystartskänslan med ett nytt år och jag kan förstå att många gillar att inleda ett nytt år med nya vanor och liknande. 
 
Host, host och kram!Kommentarer

Ush vad tråkigt att du är sjuk, hoppas du kryar på dig snart!

Vi fick en lyckad kväll även om Emma var sjuk så körde vi all in med finklänningar, smink och trerätters :) Sen blev det sängen ganska tidigt här också.

Svar: Vad härligt att ni fick en mysig kväll! God fortsättning på nya året :)
Malins Blogg

nej så mycket för nyårslöften är jag väl inte heller. men samtidigt tycker jag det är bra just nu att ta nya tag. efter december och jul då hela livet gärna blir lite soft kan jag känna :)

Svar: Ja, helt sant vännen :)
Malins Blogg

» Sofia

Tråkigt att börja året med att ligga sjuk, hoppas att det inte är flunsan och att du blir frisk snart!

Jag är inte så mycket för nyårslöften, men nu när jag ser alla som bloggar om deras 2013 så inser jag att ett bra löfte nog kan vara att försöka dokumentera det nya året lite mer och lite bättre än 2013 :)

Svar: Det är ett bra mål, så kul att ha allt sparat både i text och bilder :) God fortsättning på nya året!
Malins Blogg

marie

Gott Nytt år fina Malin! Krya på dig ordentligt nu så kan 2014 snart kicka ass ;)
Några nyårslöften har jag inte men däremot en hel massa saker som legat och mognat i hjärta och själ som jag behöver ta tag i omgående. Men det behöver göras och resultatet blir nog toppen, i slutändan.
Stor kram!

Svar: Tack Marie <3 Önskar dig all lycka under 2014! Stor kram!
Malins Blogg

Krya på o Gott Nytt År fina 😘

Svar: Detsamma vännen <3
Malins Blogg

Sara

Hej, tack för en superbra blogg :)

Har en liten fråga angående delmål i träningen. Ska börja träna nu efter långt uppehåll pga hälsan. Svårt för mig att komma igång men magproblemen har blivit värre utan träningen så nu riskerar jag operation och vill därför göra allt för att slippa detta (bland annat komma igång med träningen).
Känner dock att jag behöver delmål för att hålla uppe motivationen. Nu snackar vi basic, typ klara fem armhävningar osv ;) haha. Undrar om du har tips på vad såna delmål skulle kunna vara? Förutom armhävningarna kommer jag inte på nåt :P

Gott nytt år! :)

Svar: Vad kul att du är så motiverad! Helt rätt tänkt med delmål längs vägen. Vad är ditt stora mål? Är det att gå upp i vikt? Gå ned i vikt? Bygga muskler? Att sätta upp delmål längs vägen är enkelt men för att kunna ge dig tips underlättar det om jag vet vad ditt stora mål är :)
Lycka till och god fortsättning på nya året!
Malins Blogg

Haha, håller med dig om ovanstående ang nyårslöfte :D Helst-igår-person här också! ;)

Svar: Hihi, ja, otålig här ;)
Malins Blogg

» Mari

Krya på dig !! kramar

Sara

(Det var jag som kommenterade ovan angående delmålen).

Egentligen är mitt stora mål enbart att komma igång och röra på mig regelbundet. Men om jag ska våga drömma så skulle jag nog vilja gå ner kanske 4kg (detta vet jag inte om det kommer stämma då muskler väger mer än fett, men uppskattningsvis). Överlag inte nån stor viktnedgång utan bara "tajta till". Få lite definition på armar och ben, bort med överflödigt fett på mage, rumpa och kärlekshandtag ;) Kommer köra en del spinning, zumba och styrketräning :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »