BALANS

Hej vänner!
 
Jag laddar ju nu upp med en proteinshake för ett träningspass tillsammans med Mia. Jag vet bara att det är "legday" och att det är tungt som gäller då det är Mia som programmerat dagens pass så detta ska bli spännande. Dålig planering kring kosten idag därav proteinshaken. Jag förespråkar i första hand alltid ren mat med en stor skopa BALANS men jag ser inget fel med att ta extra proteiner så länge man vet syftet med det. Proteinshakes kommer aldrig att bygga muskler och forma kroppar. Det är det träningen i kombination med bra kost som gör. Men lika okej som jag tycker det är att äta godis ibland tycker jag det är okej att dricka proteiner. Balans var det. As simple as that!
 Kommentarer

Riktigt snygg shaker:)

Elin

Malin, kan du inte skriva lite mer om styrketräning? Jag vet knappt vad det innebär, vill så gärna börja träna men vet liksom hur jag ska börja riktigt.
Har du några bra övningar som man kan göra hemma som är styrketräning?
Kram :)

» KIKKI

Har du någon favoritproteinshake som du kan rekommendera? =) Som du säger, det är bra de gånger när man inte riktigt hinner med riktig mat :)

Vet du vad jag skulle önska? ett riktigt såndant "kom igång" inlägg gällande kost och mat. Jag är så fruktansvärt dålig på att hålla mig i längden och kan jag av olika anledningar inte träna så failar även kosten eftersom det för mig går hand i hand. De blir en ond cirkel med tänket "åt jag det där så är hela dagen förstörd" osv. Gillar verkligen din blogg, kram !


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »