Dagens pass

Hej vänner!
 
My god, vad denna dag har gått i ett högt tempo. Trycket på gymmet är just nu så stort och det känns som att allting kokar. Är ju alltid högt tryck på de flesta gym i januari men i och med att vi öppnat två nya anläggningar verkar trycket aldrig minska. Såklart jättekul men det innebär mycket jobb med dagar som går i ett. 
 
Dagens höjdpunkt var ett träningspass på lunchen tillsammans med Mia som också jobbar som personlig tränare på Sportsgym. Jag hade knåpat ihop ett pass som jag tänkte skulle vara relativt enkelt men vill man så kan man alltid ta ut sig. Särskilt med en PT-kompis som pushar på lite extra. No more words needed, haha!
 
Dagens pass
  • Innovativ uppvärmning á la Malin 10 minuter 
  • Parövning Armhävning med klapp
  • Utfallsgång med axelpressar
  • Parövning Båten med boll (Rygg mot rygg, langa runt bollen)
  • Höftlyft med stamp med viktplatta
  • Parövning Plankan med klapp
Varv 1 = 30 sekunder
Varv 2 = 45 sekunder
Varv 3= 60 sekunder
 
Ingen vila mellan stationerna, så kort vila som möjligt mellan varven. Varning för trötta axlar!
 
Vi avslutade med att ta ut våra ryggar och armar med chins och pullups tills vi var färdiga. Underbart. På torsdag väntar ett nytt pass med Mia och då är det hon som har gjort schemat. Jag vet att det är tunga benövningar som väntar. Spännande!
 
Glad men skakis efter passet :)
 
Tack för fina kommentarer i förra inlägget. Jag ska svara på allihopa men det får bli imorgon. Nu väntar jobb med PTO-kunder!
 
Kram kram!Kommentarer

Skönt när dagarna går i ett samtidigt som man gärna vill hinna andas lite ibland ;) hihi... Så kul att du trivs så bra, känns verkligen som du hittat ditt drömjobb :) Det verkar passa dig som handen i handsken.

Gud så duktig du är!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »