Ett Livstecken

Hej vänner!
 
Tack fina ni för alla krya-på-hälsningar. Jag är nu hemma igen och på benen även om det för det mesta är soffläge som gäller ett par dagar till. En riktigt elak infektion intog min kropp i måndagskväll, eller förmodligen innan dess, men det var i måndagskväll det bröt ut. Infektionen har bland annat orsakat en extrem huvudvärk, ni vet så där ont så att man kräks, och jag har även tappat synen på vänster öga. Lite småläskigt och jag ser just nu bara ljust/mörkt på det ögat men det ska komma tillbaka allteftersom. Går på en stark antibiotikakur som ska få ordning på det hela. 
 
Jag har svårt att sitta framför datorn/mobilen dels då det är jobbigt med ett öga och dels då ljuset är jobbigt för huvudet. Ville dock ge er en liten update så ni inte är oroliga. Det är inte så illa som det kanske låter och jag är på gott humör :)
 
 
Igår fick vi äntligen (ja, jag tror faktiskt det även om jag hoppats på vår/sommar direkt, hihi) snö till Sundsvall igen. Idag har jag varit så pigg så jag orkat mig ut med Jolie en halvtimme. Helt fantastiskt underbart och glädjen till livet är större än någonsin. Ser nu att jag är lika vit som snön men gissar att det är okej efter senaste sjukdomsveckorna? Hihi!
 
Tack för att ni finns och bryr er ♥Kommentarer

Vad skönt att höra att du är på bättringsvägen!

Var rädd om dig <3

KRAM

Sama

Skönt att höra att det går framåt, men låter onekligen jobbigt:( Och väldigt glad för din skull att du tagits på allvar och fått rätt hjälp! Drabbades av något liknande förra sommaren, första dagarna kunde jag överhuvudtaget inte förflytta mig, kunde ta mig kanske två meter innan jag fick lägga mig på golvet för huvudet gick i bitar annars. Efter någon kvarts blickstilla vila kunde jag förflytta mig ytterligare någon meter osv. Först efter några dagar lyckades jag, med nöd och näppe, ta mig till läkare som valde att utan undersökning bara ta fasta på kräkningarna när jag reste mig och skicka hem mig med "magsjuka" - jo, men tjena... Arg på mig själv så här i efterhand att jag var så "stark" och inte ringde ambulans eller något och åkte in i ett tidigt skede, och att jag var för matt för att stå på mig när jag väl kom in... Kunde ju blivit farligt. Lade sig dock av sig själv efter några veckor, men hua! Inget man önskar sin värsta fiende. Verkligen glad att du fick rätt hjälp - snabbt! Krya på dig nu!!

vad skönt med uppdatering! har tänkt på dig :)
hoppas du får krya på dig snabbt som attan nu. kraaam ♥

Krya på dig!

Men usch, hoppas att det går över snabbt. Kram

Jenny

Åhh vilken dum infektion! Hoppas antibiotikan tar väck på den fort. Du som precis fått börja träna.. Jaja.. Snart!
Bamsekramaroch krya på!💗
Jenny

» KIKKI

Vad otäckt det låter med synen..:/ Krya på dig nu och ha en lugn och skön helg :) KRAM

viktoria

vad läskigt de låter.. krya på dig och hoppas du blir frisk snabbt!

marie

Krya krya o kraaam! :)

Vad jobbigt, men vad skönt att du är på banan igen!!

Åh, det låter inte bra det där! Hoppas verkligen att du repar dig så fort som möjligt ♥

Helena

Nei uffa da,stakkars deg!

Godt og høre at du er bedre og hjemme igjen,høres skummelt ut med synen bare;/ Håper det også ordner seg snart!

masse god bedring!
klem

»

Så otroligt underbar header :)

» Towe

Usch vad läskigt med synen! Skönt att du mår bättre och se till att vila dig i form! Här i Sthlm har också snön anlänt.

Krya på dig fina du! Längtar tills du orkar dra igång träningen som alltid peppar mig så! Stor kram till dig <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »