Jobb & Planering

Hej vänner!
 
Är ni lediga även idag? Jag hade en PT-klient på gymmet imorse, körde ett lunchmöte med denna härliga tjej och jobbar nu hemifrån med papper och sådant. Nyårsskifte innebär även bokslut som egen företagare och förra året sa jag att det var sista året jag gjorde det själv, men ja, nu sitter jag ändå här igen med siffror hit och dit. Nästa år SKA jag ta hjälp. Tar alldeles för mycket tid och energi detta. Kan ni vara snäll och påminna mig om jag glömmer? Haha :)
 
Jag och Ida, som jag träffade på lunchen, har idag börjat planera arbetet för att starta upp B.A.B.Y Runners Team här i Sundsvall. Ida är också personlig tränare och hon är så glad och positiv så det ska bli jättekul att få arbeta med och lära känna henne. För er som bor i Sundsvall så kommer vi att inom kort gå ut med mer information. Pepp, pepp!
 Kommentarer

Härliga bilder!!

» mari

vad kul att ni ska köra igång =)

Britt Heidi

Så moro å stadig ha flere baller i lufta. Heldige er de som bor i nærheten av deg! Skulle gjerne hatt en Malin her som kunne peppe meg ;)

Klem

Vad kul!

Britt Heidi

Kjære Malin. Jeg har ett stoooort konkret spørsmål til deg:

Hvoran bør jeg trene for å klare å fullføre (løpe) 1 mil på under 1 time? Er det best å løpe så langt jeg klarer hver gang eller å trene intervaller? Eller en kombinasjon? Hvor ofte bør jeg løpe og hvilken annen trening kan jeg kombinere med?

Kan du gi meg noen gode tips vær så snill?

Klem

Sara M

Hej vännen!
Så spännande det där låter! Blir kul att höra mer sen om vad det innebär att ni ska starta upp det är i S-vall :-) Har inte riktigt hängt med på vad B.A.B.Y Runners Team är för något... (Ida jobbar också på If så henne känner jag till ;-) )

Vi hörs! Kram kram

Mycket planer nu då!

Energin bara lyser på bilderna. Härligt!

Eva

Åh, något för mig kanske som har anmält mig till mitt första mil-lopp, Lidingö, i år!

Eva


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »