Jonosfär Taklampa

Hej hopp!
 
Gällande inredning så gick luften helt ur mig här i höstas med alla sjukdomar och så och allting har stått i princip helt stilla sedan vi flyttade in. Det viktigaste kom snabbt på plats men sedan har det inte hänt något mer. Nu börjar dock suget komma tillbaka och jag vill fixa, trixa och dona med det mesta här hemma. Nya gardiner, en vardagsrumsmatta, ett sidebord att ha bredvid soffan, tavlor och annat fint till väggarna är nog högst prioriterat. Bör även försöka styra upp förvaringsutrymmena på ett eller annat sätt. Hmm, jag har en del att styra med så kanske ska satsa de där lediga helgerna i februari på lägenheten helt enkelt? 
 
Denna rosa taklampa fick flytta in i sovrummet tidigare i veckan. Den gör sig så bra där inne och både jag och Jolie älskar den, kan ni förstå? Hihi!
 
 
Bild lånad från IkeaKommentarer
Lia Svensson

HEJ! Jag tycker du är så fin <3
JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!!!!!!
T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, INREDNING .....M.M
http://campadre.se/tipsa/7817. Även denna sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, Apollo mm) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=302794

förstår att ni är glada över den. så himla söt!

» Linda

Åh I see...inga problem =) Jovars det pendlar mellan uppgångar och dalgångar...men det är bara att fokusera och se mål framför sig och det kommande ljuset!

Sköt om dig och lillprinhttp://publishme.se/external/login/sessan!

» Linda

Åh I see...inga problem =) Jovars det pendlar mellan uppgångar och dalgångar...men det är bara att fokusera och se mål framför sig och det kommande ljuset!

Sköt om dig och lillprinsessan!

Vad tjusig

Hallå ! Är en skönhetsstylist och nagelteknolog som precis har startat en blogg! Kika gärna in och kanske du lär dig något nytt skönhetstips?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »