KRIS-tips | Mellis & Lunch

Igår skrev jag på Instagram om vilken fantastiskt bra grej kokta ägg är. Jag har alltid ett par kokta ägg i kylen som jag kan ta fram och äta, eller slänga med i väskan, när planeringen på ett eller annat sätt brister. På så sätt vet jag att jag alltid har ett stadigt och bra mellanmål tillgängligt. Kokta ägg håller flera dygn i kylen och en hel dag utanför kylen så länge man behåller skalet på. 
 
Idag krisade det ihop sig vid lunchen för mig på grund av dålig planering från min sida. Jag sprang då in på Hemköp och plockade ihop en sallad. Perfekt då produkterna är "rena" och jag kan plocka de energikällor jag vill ha. Bra, enkel och snabb mat men jag vet ändå precis vad jag stoppar i mig. 
 
 
Min sallad idag bestod av kräftstjärtar (protein), bönor (kolhydrater) och avokado + fetaost (fett) som jag sedan fyllde ut med sallad och andra grönsaker. Många räknar bönor som protein men för mig är det kolhydrater då de faktiskt innehåller dubbelt så mycket kolhydrater som protein. Kommentarer

Oavsett så är det svingott!

ägg är jag typ beroende av :) galet gott o skulle kunna äta de jämt. Alltid kokt ägg till frukost :)

Sara

(Det var jag som kommenterade angående delmålen).

Egentligen är mitt stora mål enbart att komma igång och röra på mig regelbundet. Men om jag ska våga drömma så skulle jag nog vilja gå ner kanske 4kg (detta vet jag inte om det kommer stämma då muskler väger mer än fett, men uppskattningsvis). Överlag inte nån stor viktnedgång utan bara "tajta till". Få lite definition på armar och ben, bort med överflödigt fett på mage, rumpa och kärlekshandtag ;) Kommer köra en del spinning, zumba och styrketräning :)

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »