Little Picasso

Hej vänner!
 
Tack snälla för alla fina grattishälsningar till Jolie i förrgår. Lilla fröken tackar ödmjukast till er alla även om jag inte är helt säkert på att hon förstår innebörden av ordet "Blogg- och Instagramhälsningar", haha! Så roligt att läsa att ni är så många som hängt med oss sedan Jolies födsel och att en del av er har hängt med sedan min graviditet och en del till och med innan dess. Wow. Det är så häftigt och jag är så tacksam!
 
Här ser ni en av Jolies födelsedagspresenter som mormor och morfar gav henne. Ett stativ med en whiteboardtavla på ena sidan och en blackboard (säger man blackboard? haha, griffeltalva kanske är mer korrekt?) på andra sidan. Tavlan blev en succé och jag kan varmt rekommendera den till er med barn i Jolies ålder. Dock är den gigantisk men vi lyckades hitta ett ledigt hörn att klämma in den i. Får se om den på sikt får flytta upp till Mattias, det var tanken från början, men mamman här tycker än så länge att det är lika kul som Jolie att kladda på den, hihi :)
 
Söndagskramar!
 Kommentarer
» Maria

vilken rolig present :)

AnsoAnna

Grattis lilla J i efterskott!
Jag har också hängt med länge. Började följa dig mot slutet av din graviditet.
Jag har kikat på ett sånt där staffli men det är din sagt det där med storleken. Det finns ingen platsi Nicoles rum tyvärr. Vi må ha ett stort hus men barnens rum är små.
Hoppas ni har en fin dag!
Kram Anna

Jag har funderat på något liknande till Emma men ska se hur det får plats i lägenheten först innan jag köper någon :) Men jag tror vi har en tjej som skulle uppskatta det väldigt mycket :)

» Towe

Åh en sån där skulle jag också vilja ha till min 3-åring men vi har liksom heller ingen plats. Bilbanan som kom med tomten tar upp halva vardagsrummet just nu..

Vilken bra present! :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »