Mobilanpassning | Vad tycker ni?

Hej vänner!
 
Efter ett par timmars lek, mys- och middagspaus med Jolie sitter jag nu återigen och jobbar. Tänker alltid de dagar jag jobbar hemifrån att jag ska hinna blogga massa men ja, haha, det blir sällan så nu för tiden. Så det blir ett snabbt hej till er här nu och tänkte samtidigt passa på att fråga vad ni tycker om blogg.se's nya mobilanpassning av bloggarna? Både jag och blogg.se är tacksamma för konstruktiv kritik och feedback. Något ni gillar? Något ni saknar? Något ni ogillar?
 
Jag vet i dagsläget att en del småjusteringar är på gång, bland annat ska de ordna så att statistiken läses rätt, jag fick panik idag när jag kikade in på Bloggportalen och såg att min statistik rasat. Tack och lov är det en bugg så det känns tryggt att veta att ni är kvar. Inte för att bloggens statistik är det viktigaste, men lite viktig är den nog allt för mig. På flera sätt.
 
Nu kom jag från ämnet, igen, och babblade iväg som vanligt. Avslutar här och nu, haha. Angående mobilanpassningen - shoot!
 Kommentarer

jo men jag tror faktiskt att jag gillar det. var lite tveksam till en början då de blir lite opersonliga utan design och sådär. men så länge man svänger rundor inne hos någon som man "känner" så är ju designen ganska oviktig (den är ju som viktigast när man från början ska skapa sig en bild av en blogg tänker jag). så tumme upp från mig!

kramar.

Emelie

Jag gillar inte att man behöver klicka på varje inlägg för att läsa hela...

Anna L

Innehållet är ju som alltid trevligt men måste säga att jag gillar bättre när man får upp alla inlägg i ett flöde och inte behöver klicka sig in på varje inlägg.
Och så saknar jag designen eftersom du verkligen fått till den på den här versionen!! Så otroligt vilsam och vacker!!

Svar: Tack Anna! Jag är helt enig med dig och hoppas att det går att ordna, både så att man slipper klicka sig in på varje inlägg men även så att bloggen får bli personlig igen :)
Malins Blogg

Jag har varit lite skpetisk mot mobilversioner, men bara om man måste fälla ut varje inlägg - så länge det är utfällda inlägg som laddas så gillar jag det har jag kommit fram till (och släppte faktiskt ny design av uppochhoppa idag, yay, finally). Är det anpassat för ipad också? Nu sitte rjag på dator, så jag ser hela härligheten!

Svar: Här har du en till skeptiker, haha! Tyvärr måste man fälla ut inläggen i denna variant men jag hoppas att de kan lösa det inom kort. Måste kika in hos dig nu också och se din variant, spännande :)
Malins Blogg

» Lina

Gillar inte att man måste klicka in på inläggen för att se hela. Väljer alltid bort mobil*läge* om det är möjligt just av den anledningen! Förstör som läsningen tycker jag!

Svar: Tack Lina! Jag personligen håller med dig till 110% :)
Malins Blogg

» Karin

Jag får svårt att kommentera med mobilen. När man ska fylla i sina uppgifter så hoppar man mellan sidorna och kan helt enkelt inte kommentera. Skickade det som feedback.

Svar: Åh, så ska det ju såklart inte vara. Tack för kommentaren Karin och jag beklagar strulet. Hoppas det kan bli ordning på det snart!
Malins Blogg

AnsoAnna

Nja. Jag är inte så förtjust. Gillar att själv kunna zooma in och ut på sidan hur jag vill och att ha hela bloggen "öppen" så att jag kan bläddra hit o dit mellan inlägg, arkiv, presentation mm.
Kram

AnsoAnna

Nja. Jag är inte så förtjust. Gillar att själv kunna zooma in och ut på sidan hur jag vill och att ha hela bloggen "öppen" så att jag kan bläddra hit o dit mellan inlägg, arkiv, presentation mm.
Kram

Nilla

Jag tycker det suger att man måste klicka in sig på varje inlägg för att läsa hela.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »