Photo Booth

Hej vänner!
 
Gissa hur många bilder jag precis raderade från min iPad? Jo, 459 stycken för att vara exakt. Alla tagna idag av Jolie genom appen Photo Booth. Mycket intressanta bilder på taket, soffan och hennes hårfäste. På tre av dem hade hon lyckats fånga sitt egna ansikte, haha! Jag hade absolut ingen aning om att hon visste om hur man öppnar och använder Photo Booth men det visste hon visst eller så listade hon ut det på egen hand. Egentligen får hon inte använda iPaden då jag har så mycket jobbgrejer på den men hon brukar använda iPhonen då och då och kan man använda en sådan kan man ju använda en iPad. Uppenbart det efter idag ;)
 
Gamla Photo Booth-bilder :)
 
Vi har myst på här hemma idag jag och Jolie. Varit ut en liten sväng på förmiddagen. Imorgon är det dags för vardag och dagis igen efter 3½ vecka ledigt för henne. Känns sådär om jag ska vara ärlig, känns som att hon precis har hunnit varva ned och kommit in i ett skönt go och så ska vi riva upp det igen för vardag och stress. Men, hon får en mjukstartsvecka med fyra relativt korta dagar vilket känns bra. Vet ju även att hon trivs väldigt bra på dagis så det blir bra det här, som alltid, men ja, lite känns det i hjärtat idag trots allt.  
 
För mig går återhämtningen väldigt sakta framåt men det går ändå framåt. Dock räknar jag med att vara borta från jobbet (Sportsgym) hela veckan ut och jag kan inte göra så mycket jobb på hemmaplan heller då det här med att sitta framför datorn mer än några minuter åt gången är svårt. Tålamod, tålamod, tålamod!
 
Hoppas ni mår bra ♥Kommentarer
Therese

Hej hej! Hoppas du tillfrisknar snart!
För ett tag sen hade du en frågestund och då ställde jag frågan vad man ska börja med för styrketräning när man fått barn. Du nämnde då kontaktövningar. Kan du ge exempel på sådana? :)
Krya på dig!

hoppas du kryar på dig snart fina :)

Vilken liten bustjej :) hihi...

Britt Heidi

Hihi, dere er noen fininger da!

Fortsatt god bedring! Nå må du følge rådet du ga til meg; gi kroppen hvile så den får bli helt frisk!

Masse varme hjerteklemmer fra meg til deg!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »