PINK

Tjingeling i torsdagen!
 
Igår kväll kikade Sara förbi med ett par underbara tulpaner och stannade sedan för lite tjatter, mys och popcorn. Jag har ju varit sjuk sedan mellandagarna och Jolie i all ära alltså men ÅH så skönt det var att få umgås på vuxnas vis för ett par timmar, haha! Längtar verkligen tillbaka till jobbet och ett socialt liv nu. På måndag hoppas jag att det är dags. Visste ni förresten att det var tulpanens dag igår? Jag har alltid extremt dålig koll på sådana där dagar men blev desto gladare för de fina blommorna jag fick av Sara ♥
 
 
Nu kör vi torsdag och jag ska försöka vara så effektiv jag kan med ett och ett halvt öga. Många pauser och mycket vila verkar vara ett vinnande koncept så jag kör vidare på det.
 
Glad torsdag!Kommentarer

Känner igen mig så i det du skriver, varit dålig så länge gravidtetsillamående och sjukdomar på det så man hamnar så mycket efter när man har eget företag med allt och det har fått mig att känna mig så dålig och med lite lätt släng av ångest. Men nu mår jag bättre igen och när man sedan börjar komma ikapp är känslan obeskrivligt underbar :) Kramar till dig!

Svar: Åh, fina du! Har ju inte gratulerat till pyret i magen, men stort GRATTIS <3 Helt enig med dig, nackdelen med att vara egen är att det är svårt att vara sjuk. Allt ska ju göras på något sätt ändå... Skönt att du mår bättre nu vännen! Stor kram!
Malins Blogg

Malin

Hej! Jag satt och kikade igenom dina träninsvideos, men jag kan endast se några stycken (?). Jätte tråkigt då dina videos är superbra. Jag har precis börjat gymma, tycker att det är jättekul, Men, jag vet inte hur jag ska träna magen på gymmet? Vilka övningar kan man göra när man har fått barn? Har försökt mig på pilatesbollen men jag förstår inte hur man ska göra har googlat och googlat men det fastnar inte därför undrar jag om du kan lägga upp en video när du tränar mage med pilatesboll? Sett att du lagt upp men dom fungerar inte? Även lite övningar med kettelball, som jag inte heller förstår hur man ska använda :P

Svar: Hej! Tyvärr försvann flera videos då jag bytte bloggplattform i höstas men jag försöker lägga in dem manuellt allt eftersom jag har tid :) Kan självklart filma lite övningar för bålen, dock måste jag bli frisk först!
Malins Blogg

Förstår att det var riktigt gött med lite vuxen-tid!

Jag är så grymt sugen på ett par silvriga Röhnisch Livia 7/8 Crease Tights men funderar på storlek... vilken storlek har du i dem? (har för mig att du har dem ;) )
Kram

Svar: Hmm, om det är de helsilvriga så har jag dem inte. Men har storlek S i alla mina tights, och övriga kläder, från Röhnisch så skulle säga att de är normala i storlek :) Kram!
Malins Blogg

Lång o tradig sjukdom du åkt på... hoppas du snart är kry igen. Tillslut klättrar man verkligen på väggarna. Speciellt när man inte är så pass dålig att man faktiskt måste ligga nerbäddad. Då har man ju inte så mycket val eller ork till något heller för den delen. Men så fort man orkar göra lite men inte allt då är de galet drygt o väldigt långa dagar.

Svar: Ja, men så är det verkligen nu. För sjuk för att jobba men för frisk för att bara vara hemma. Ännu mer tråkigt då jag har svårt att titta på tv, dator, läsa etc... Vad gör man liksom? Kan säga att hemmet är välstädat, hihi! Kram fina du!
Malins Blogg

Hoppas du snart mår bättre fina du! Alltid trevligt med lite tjatter och mys av vänner!=)

Svar: Tack söta du <3
Malins Blogg

Det är så fint med tulpaner!

Så fint


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »