PT Online | Hur pto.-appen & tjänsten fungerar

Hej vänner!
 
Det har trillat in många frågor senaste veckan om hur den nya pto-appen som jag arbetar med fungerar så jag tänkte att jag samlar upp de vanligaste frågorna i ett informationsinlägg om hur tjänsten fungerar. Har ni fler frågor utöver det går det bra att lämna en kommentar alternativt att mejla mig. Låter det bra?
 
Det första du får göra när du vill ha mig som personlig tränare online är att välja vilket paket/upplägg du vill köra. Är du osäker på vilket upplägg som passar just dig så kan du alltid kontakta mig för rådgivning innan du beställer. När tjänsten är beställd får du välja önskat startdatum samt svara på ett antal frågor om dig själv. Jag skickar sen ett välkomstmejl med information som kan vara bra att veta inför start och efter det är det bara att invänta startdatum. 
 
När vi väl är igång så får du träningsprogram samt kostråd av mig direkt via appen. Samtliga övningar visas både i bilder samt som videos - allt för att du ska känna dig trygg med hur övningen ska utföras. Där står också tid, set, reps och liknande. I samma sekund du genomfört ett träningspass får jag ett sms till min mobil. Jag finns alltså alltid där för dig - både för att stötta men även för att hålla ett öga på dig ;)
 
Vilka övningar och träningsprogram just du får är såklart individuellt. Allt beror på dina mål och dina förutsättningar!
 
 
Du får även kostråd och recept av mig via appen och beroende på din målsättning så rapporteras kosten in dagligen till mig. Återigen - för att jag ska kunna peppa dig men även för att jag vill hålla koll på dig.
 
Utöver detta så finns det en chattfunktion i appen där du kan skicka meddelande till mig precis när du vill. Jag svara alltid så snabbt jag kan och på vardagar dröjer det aldrig mer än 24 timmar men oftast går det betydligt snabbare än så. 
 
Appen finns i skrivande stund endast tillgänglig till iPhones och/eller iPads men i februari lanseras den till Android också. 
 
Så, nu tror jag att jag har täckt upp de vanligaste frågorna. Om inte får ni som sagt gärna hojta till. Nästa lediga startdatum är måndag 20/1 där jag har två platser kvar samt måndag 27/1 där jag har fyra platser kvar. Välkomna!Kommentarer

åh. det här låter ju verkligen toppen. vilken grej! låter himla roligt att jobba med :) måste man ha tillgång till gym eller funkar hemmaträning?

Svar: Ja, jag är lyckligt lottad som får jobba med det :) Nej då, gym krävs inte!
Malins Blogg

Hur ska man gå tillväga om man vill ha det där? =)
laddar ner appen först som är gratis eller?
kram

Svar: Man beställer det paket man vill ha via hemsidan som jag har länkat i inlägget. När du beställt får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in i appen. Själva appen är gratis att ladda hem :) Kram på dig!
Malins Blogg

» frida

Då hänger jag med :) hehe
ska kika på det :D kram

Åh tåls att tänka på!=)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »