Stark, Glad & Frisk

Hej vänner!
 
Mår ni bra idag? Jag var på återbesök på sjukhuset i morse och fick väl inte direkt det beskedet som jag hade hoppats på. Det kommer bli bra, det är ingen fara så, men när någon sammanfattar de senaste åren av ens liv men några få meningar och man får på papper det man länge förstått men valt att pusha ifrån sig, ja, då blir det lite småtungt. Läkaren avslutade besöket med att säga åt mig att jag idag och varje dag framöver försöka ta mig tid att göra sådant som får mig att må bra. Sagt och gjort. Direkt efter dagens första PT-kund stannade jag kvar i gymmet för att köra ett eget träningspass. LOVELY!
 
Hälsan har ju som ni vet gått emot mig relativt länge nu men passet idag kändes SÅ bra. Jag kände mig stark i kroppen, inte i musklerna, haha, men att kroppen svarar som man vill att den ska göra är bästa känslan. Hade någon frågat mig hur jag mådde i morse hade jag nog brutit ihop med detsamma. Nu, efter ett lyckat träningspass, känner jag mig däremot stark, glad och frisk. Är det inte häftigt vilken effekt träning kan ge även på det mentala planet?
 
 
Jag tränade på Sportsgym 24h Skönsmon idag och det var premiärpasset där för mig. Det är vår minsta anläggning men den går nästan upp i topp hos mig. Väldigt mysig och ljus lokal. Rekommenderas för er som bor på den sidan av Sundsvall :)Kommentarer

Åh vad jag längtar efter att komma igång och träna igen :)

Malena

Endorfinerna man känner i kroppen efter ett träningspass är verkligen super. Jag har en tendens att bli deprimerad, så för mig är träningen lite som terapi. Att läsa välskrivna, positiva bloggar som din gör mig också glad!:) Ha en bra kväll!

Svar: Tack Malena, blev så glad när jag läste din kommentar här om dagen <3 Stor kram till dig!
Malins Blogg

» Kitty

Älskade vännen! Skickar en bamse-stor kram från Mariefred!! <3

Svar: Miss u like CRAZY!!!!! Puss & kram!!!!
Malins Blogg

du verkar vara så positiv mitt i allt jobbigt. det är en bra egenskap! nu håller jag tummarna för att du får vara frisk och komma igång ordentligt med din träning igen :)

kram och trevlig kväll på dig vännen ♥

Svar: Tack vännen! Hoppas du får en underbar helg <3 Stor kram!
Malins Blogg

Anonym

Utmattningsdepression?

Usch :( men hoppas du snart är igång på riktigt med din träning och jag håller med dig om att träning gör mkt med humöret! Kram!

Svar: Tack vännen! Fredagskramar!
Malins Blogg

Helena

Godt å se at det går riktig vei!
Skjønner det var deilig at få trene igjen!:)

Helena

Godt å se at det går riktig vei!
Skjønner det var deilig at få trene igjen!:)

Svar: Tack Helena! Ja, det känns underbart :)
Malins Blogg

Carolina

Gumman <3 när jag läser mellan raderna får jag fram ungefär hur jag känner mig, men det kan vara i mitt eget huvud. Men situationen och så där med små barn, ja, så har jag det också i princip... Vill bara säga att du inte är ensam, och att någon gång måste det väl bli bättre? Och det där med att göra saker man mår bra av, ja, det ska vi prioritera från och med nu! Eller hur? :) kram!

Svar: Åh, tänker på dig och skickar stora kramar! Vi är grymma <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »