Sunset & Update

Hej vänner!
 
Den halvtimmen jag var ute med Jolie i fredags straffade sig snabbt och har resulterat i en sängliggande helg. Idag mår jag dock mycket bättre, huvudvärken känns inte alls lika extrem och synen har börjat komma tillbaka på ögat. Det är fortfarande jättesuddigt, men jag ser i alla fall mer än ljus och mörkt vilket är en otrolig lättnad. 
 
Jag har känt mig så besviken på detta "jullov" där tanken var att umgås massa med Jolie samt att jobba ikapp med sådant jag ligger efter i för att imorgon få starta på en ny, lugn och frisk kula. Tyvärr har det ju istället blivit tvärtom att jag varit sjuk, inte alls kunnat hitta på roliga grejer med Jolie samt att jag ligger mer efter / är mer stressad än någonsin med jobb och sådant. Nu menar jag inte jobb med alla underbara klienter, för det är faktiskt bara roligt, utan mer administrativt jobb som bokföring, bokslut och sådant. 
 
MEN, nu har den värsta besvikelsen lagt sig och jag blickar framåt igen. Har ställt in en planerad resa till Sthlm nästa helg - dels på grund av sjukdomen och att jag inte räknar med att vara i form att åka men även för att jag känner att jag behöver en frisk helg med Jolie på hemmaplan. Snön har ju anlänt till Sundsvall nu så jag hoppas på en helg med sol, skidor, korvgrillning utomhus, mys, bus och kärlek. Blir varm i hjärtat bara av att tänka på det. Längtar!
 
 
Solnedgång i Sundsvall där vi verkligen gick från vårväder till en vargavinter över en natt. Jag gruvade mig faktiskt för att snön skulle komma men nu när den väl är här och dessutom tog med sig solen är det faktiskt jättehärligt. Att dessutom få se glädjen hos Jolie, som tidigare år inte alls varit ett fan av snön, är så underbart!
 
Avslutar med att tacka för alla fina kommentarer som trillat in senaste dagarna. Även om jag kommer ha svårt att blogga en tid framöver på grund av ögat och huvudet så ökar blogglusten med 200% när jag ser att ni är många som lämnar små spår. TACK!Kommentarer

Hoppas du får vara frisk snart!

Hoppas du får vara frisk snart!

viktoria norberg

krya på dig malin, hoppas du blir frisk snart! puss & kram

Jenny

Fasen oxå. Vilken seeg och elak infektion. Och vad jobbigt med stressen och hamna efter. Imponerande av dig att vara så positiv och bara göra det bästa av situationen! Du är bäst!
Kramar

Jenny

Fasen oxå. Vilken seeg och elak infektion. Och vad jobbigt med stressen och hamna efter. Imponerande av dig att vara så positiv och bara göra det bästa av situationen! Du är bäst!
Kramar

Anonym

Hoppas du har medvind nu en tid framöver! Kram och skönt att höra att du mår bättre!

Anette

Hoppas du kryar på dig.

Jag har skickat ett mail till dig med rubriken seperation.

Vilka underbara bilder du delar med dig av...Vintern med snö är så vackert..kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »