The Ketchup Effect

Ja, kommer inget, kommer inget, kommer ALLT stämmer väl in på snön denna vinter. Jisses vad det snöar och det slutar verkligen aldrig. Han där uppe kör visst på allt eller inget och tar ingen hänsyn till oss svenskar som annars mest gillar lagom, haha :) Men jag klagar inte, jag är glad över att snön kom sent och att vi fick en lång höst men jag är lika glad över att snön faktiskt nu är här och att vi kommer få en kort men förhoppningsvis härlig vinter. Att leva här och nu är nog verkligen något som jag blivit bättre på senaste åren även om jag fortfarande trillar i fällorna då och då. 
 
 
Vi har precis kommit in från ett par timmars lekparkshäng och ska nu äta lite mellis innan vi kör en vända till utomhus. Vet inte om jag sagt det men jag och Jolie bor i ett litet privat hyreshus på markplan så det är nästan lite villakänsla över det hela vilket jag älskar. Vi hade verkligen sådan tur som fick den här lägenheten. Älskar även att bara är att springa ut och in nu när vi bor på markplan - innan bodde vi ju på fjärde våningen utan hiss, och ja, tyvärr påverkar det att man helst inte går ut och in fler gånger än nödvändigt. Tummen upp på detta boende alltså.
 
Kram kram!Kommentarer

Åh så skönt med markplan och så mysigt det låter med ett privat litet hyreshus :)

Svar: Ja, jättemysigt och lugnt och skönt :)
Malins Blogg

» Sofia

Vi bor också på markplan, det är så himla skönt speciellt på sommaren att bara kunna släppa ut ungarna genom balkongdörren och låta dom leka på den stora gräsmatta som vi har utanför!

Svar: Så härligt! Vi har inte gräsmattan precis utanför utan måste gå runt knuten på huset för att komma till trädgården, så kan inte släppa ut Jolie själv, men väldigt bekvämt ändå :)
Malins Blogg

Jisses vad mycket snö ni har! Här täcker det marken och så är det bra med det, önskar det var lite mer så man kunde åka pulka, 20 minus är det också, brr!
Är ni nöjd med Didriksons? vilken nummer har ni?
vi har köpt åt Tindra till nästa vinter så jag hoppas du säger den e bra :P
Kramar!

Svar: Ja, vi är jättenöjda! Vi kör på Didriksons för tredje året i rad till Jolie :) Menar du vilken modell eller vilken storlek med nummer? Hoppas ni blir nöjda, men det tror jag nog :) Kram!
Malins Blogg

åh. så ni har dörr direkt ut från lägenheten alltså? vilken lyx! vi bor på bottenplan vilket är väldigt skönt med tanke på barnen, vagnar och sådär. men att ha dörr direkt ut, det önskar jag mig med :)

Svar: Ja, men precis, egen dörr direkt ut vilket är SÅ skönt. Skulle önska oss en egen liten trädgård också men har en gemensam som delas med ett par andra familjer, ändå helt okej och mycket bättre än tidigare :)
Malins Blogg

Åh va härligt med så mycket snö, jag längtar tills de snöar lite mer här med. Just nu har vi iaf fått snö, men det är grymt rått ute och blåser kallt.

Svar: Uffva, rått och blåst är ju värsta kombinationen, blir ju verkligen SÅ kallt då. Hoppas ni får lite härligare väder snart :)
Malins Blogg

Anonym

Guld värt med markplan!

Anonym

Guld värt med markplan!

Så härligt o bo på markplan:)

Här nere i Småland har det också kommit snö men inga större mängder. Som tur är det vitt på backen på vi kan åka pulka i alla fall.

Om du uppskattar att bo på markplan nu så vänta till sommaren. Tänk vad praktiskt det kommer bli för dig och din stora tjej.

Här nere i Småland har det också kommit snö men inga större mängder. Som tur är det vitt på backen på vi kan åka pulka i alla fall.

Om du uppskattar att bo på markplan nu så vänta till sommaren. Tänk vad praktiskt det kommer bli för dig och din stora tjej.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »