WOW!

Hej vänner!
 
Idag så har Röhnsich äntligen släppt sin vår/sommarkollektion i webshopen och jag har bara ett ord - WOW! Jag brukar gilla alla deras kollektioner men detta är något utöver det vanliga. Trenden som kommer nu att man inte ska behöva välja mellan utseende och funktion har Röhnisch verkligen lyckats med och jag vet inte om jag kan komma på något klädmärke som har ett sådant sinne för detaljer? 
 
 
Linnet i mitten är givet i min framtida garderob. Tänk att få bära det och känna sig så snygg under en varm sommar-PW, hihi! Annars är ju ett av mina mål 2014 att satsa på mer färger i min träningsgarderob och Oxygen och Blur är mina favoriter från denna kollektion när det kommer till färg men jag vill även få in Watermelon och kanske något plagg i Poison? Älskar namnen på färgerna!
 
Vilket hyllningsinlägg detta blev men finns det något denna PT verkligen går igång på så är det snygga träningskläder :)
 
Happy Tuesday!Kommentarer

ah. jättefina plagg! gillar det röda massor med. fina detaljer :)

Jag gillar mer det blå nere till höger :)

Instämmer helt. Jag hoppas kunna lägga en beställning hos Röhnisch snart, fina träningskläder ska det vara :)

Fina kläder!

Verkligen jättesnygga kläder!

Åh jag blev också lite kär i linnet i mitten, perfekt för mig som vill dölja lite och ändå ha något som håller på plats under :) Får önska mig ;)

Åh, kärlek :) Gillar speciellt plaggen i blått/turkost :)

Svar: Ja, älskar den färgen jag med, så fint alltihop :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »