75kg Marklyft

Hej vänner!
 
Sommarflex förra veckan och semester denna vecka i all ära men min rehab varken vill jag eller kan jag smita undan. Jag kör på med dagliga intervaller där jag förflyttat mig från crosstrainern till cykeln och tränar parallellt med det styrka på olika vis. 
 
Jag är så glad över att få testa om marklyft fungerar. Visserligen är rörelsen minimal, cirka 15cm, men ändå. Jag älskar ju att få lyfta och att få göra det tungt och marklyft är verkligen drömövningen om vi får den att fungera. Idag körde jag 3 x 6 reps på 75kg och det kändes både lätt och bra. Håller nu alla tummar att smärtan inte ska komma smygandes här under eftermiddagen och kvällen.
 
Hur går det för er? Semestertränar ni?
 Kommentarer

Tränar året runt :)

Men så duktig :) här tränas det aldrig.. Borde dock

» Kajsa

Jag tränar dessvärre ingenting nu, även om jag borde. Men en fråga; varför olika grepp med händerna? Misstänker att det finns en anledning så jag blir lite nyfiken. :)

Svar: Det kallas mixat grepp och en del, däribland jag, tycker jag får bättre grepp och blir starkare när jag håller så. Dock så är det inte bevisat utan många tycker tvärtom att man får bättre grepp när man håller ett vanligt pronerat grepp, smaksak med andra ord alltså :)
Malins Blogg

Helena

Så bra!! Håller tummarna for at du kan fortsette å kjøre på med markløft!👊
Førstår at du savner tunge løft....

Her ble de 4-5 økter i uka mens vi var på hytta,løping samt trening med både vekter å barna på verandaen i solen,funker veldig greit å kul att Træna med barna på skuldrene!😉
Nå har vi dratt videre på semestern til mine foreldre(2 tim fra Sundsvall:) så nå blir det gym ikvæll,jag længtar etter skivstangen jeg också!👏😊

Fortsatt god sommer till er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »