Roadtrip!

Tjingeling från de jämtländska skogarna!

Vi bestämde oss för att ta en spontan tripp till Jämtland för att hälsa på min farfar idag. Resan tar cirka 2,5-3h enkel väg och vi ska åka hem igen i eftermiddag men det får det vara värt. Jolie är så duktig där bak även om hon frågar var femte minut om vi är framme hos gammelfarfar kvar. Som jag sagt förr vid bilresor - thank god for bärbar dvd! :)

Happy Saturday!




Kommentarer

Ibland är det värt att åka de där timmarna :)

Svar: Ja, verkligen så värt det :)
Malins Blogg

Sara

Hej och tack för en inspirerande blogg :)
Jag har en fråga angående träning av rygg och mage. Det är så att jag blir helt slut (sådär skakig) i ryggen av i princip ingenting. Skala potatis över diskbänken, vika tvätt osv när man står lite böjd hängande om du förstår? Det här märks även när jag tränar då jag ofta blir sådär matt och skakig innan jag ens fått upp nåt "flås". Planerar att bli gravid om ett år ungefär och är lite rädd för hur min rygg skulle klara detta. Har du tips på stärkande övningar som skulle passa mig? :)

Svar: Som du beskriver det låter det, som du är inne på, att du måste stärka upp hela coren - både rygg och mage. Finns massa övningar för det, se till att jobba med både inre och yttre muskulatur. Svårt att svara mer utförligt än så bara i en kommentar så här eftersom övningarna måste anpassas efter ditt utgångsläge :)
Malins Blogg

Mysigt med en roadtrip på tu man hand :-)

Kram Nina

Svar: Ja, blev på gränsen för långt för Jolie att åka på en dag så där men det gick galant :) Kram!
Malins Blogg

Vad kul! Hoppas ni haft en bra dag!

Svar: Det blev en jättebra dag tack :) Kram på dig
Malins Blogg

Hoppas det blev en mysig utflykt! :) Hittade precis till din blogg och vad coolt jag tycker det är med folk som lyckas med sina egna projekt. Jag vill själv starta eget nån gång men vettefan inom vad än, haha! keep it up! kram

Svar: Tack vad glad jag blir och välkommen hit :) Du kommer lyckas alldeles galant, har man viljan går alla ideér att driva igenom :) Kram på dig
Malins Blogg


Kom ihåg






Trackback
Annonsera här »