A Roller Coaster

Hej vänner!
 
En lång arbetsdag är nu strax till ända och ögonen går mer eller mindre i kors här. Det händer så mycket i mitt liv just nu och tankarna är många. Det är dock lyxiga "problem" jag har även om valen är svåra. Hoppas och tror att jag kan dela med mig till er snart. Vet att några av er är lite nyfikna :)
 
Fotograf: Fredrik Byström
 
I höstas gjorde jag en rolig fotografering tillsammans med Fredrik Byström. Nu har jag fått bilderna och trots att vi tog många "in-action-bilder" så är den ovan min favorit. Den speglar väldigt mycket hur jag mådde då med blicken nedåt, ett svagt leende i tron om att jag ändå var på rätt väg och små steg framåt. Hade bilden varit tagen idag tror jag att blicken varit fokuserad långt framåt och att kliven varit bestämda och stora. Men jag gillar ändå bilden och tycker den har ett härligt lugn över sig. Livet går ju upp och ner och jag tror dess berg- och dalbana till och från är viktig, kanske till och med nödvändig.
 
Kvällskramar ♥Kommentarer
» Sara

Så fin bild!

Vilken fin bild Malin!
Livet är en berg-och-dalbana..det är bara att spänna fast sig och hänga med!

Svar: Tack Linda!
Malins Blogg

Vad vore livet utan alla upp och nedgångar? Utan en loop här och där, utan en oväntad sväng eller att allt helt plötsligt vänder håll - det vore bara rakt. enkelriktat. Jag tror helt klart på att man behöver lite rörelse i livets karusell, då uppskattar man de fina stunderna extra mycket och framför allt så MÄRKER man dom på ett helt annat sätt än man skulle göra om livet alltid var likadant som tidigare <3 Kram!

Svar: Så sant Josephine <3 Stor kram!
Malins Blogg

» Lina

Jättefin bild, verkligen! Och ett sånt härligt ljus över dig trots att det ser mörkt ut runtomkring :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »