Bästa Lördagen

Hej vänner!
 
Klockan tickade på alldeles för snabbt igår kväll och ringde alldeles för tidigt imorse. Fem timmars sömn fick jag ihop och första timmarna i bilen mot Jämtland gick segt imorse. Thanks God for coffe! Jolie har alltså varit kvar hos mina föräldrar tills idag, många fler dagar än först tänkt men det har gått så bra och situationen har verkligen varit win-win-win. Mitt hjärta slog volter när vi träffades igen idag och jag är så glad att ha henne hemma igen samtidigt som veckan som gått har varit välbehövlig på många plan. 
 
Vi hann inte mer än att komma hem, hoppa i duschen och byta om innan vi sedan drog ner på stan för lördagshäng med Elma. Både jag och Jolie är så glad i henne. Fika, shopping och riktigt tjejhäng stod på agedan. Lovely!
 
Mina favorittjejer ♥

Nu har jag, Jolie och Mattias precis ätit en lördagsmiddag tillsammans. Jolie säger "Alla familjen" vilket då betyder hela familjen och inkluderade i den är hon själv, jag, Mattias, Ninne och ett gäng andra gosedjur. Till vardags alltså. Mormor, morfar, farfar, farmor och resten av släken är såklart medräknade de med. Hon har verkligen ett hjärta av guld vår lilla tjej och hennes kärlek är så villkorslös och gränslös.
 
 
Nu ska här diskas, nattas och sedan krypas ned i soffan. Risken att jag somnar i soffan ikväll är nog väldigt hög, hihi! Är det någon melodifestival ikväll eller har alla delfinaler varit nu? Hon här som har hängt med bra i år har inte sådär stenkoll vilket känns väldigt bra att få skriva, haha :)
 
Lördagskramar!Kommentarer
Ellenor.

Elma har sån fin jacka. Härlig färg :) Vet du var hon hittat den? ;)


Svar: Visst är den! Jag tror den är från Lindex :)
Malins Blogg

Vilken söt familj!

Sa

Tycker det är såå fint att ni kan ha en så bra relation i alla fall! :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Måste vart underbart att få hem henne igen, vilken känsla <3

Svar: Ja, underbart :)
Malins Blogg

marie

Vilken härlig dag! Ha en fin söndag <3 :)

Svar: Tack Marie! Hoppas du får en fin start på veckan :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »