E Artun Nationalda!

Tjingeling!
 
Je vill önska alla jamtlanningar e rektu e artun da, när ma i da ske fiir natinoaldan! Har je nå jamtlandsstårsan som hänger hen inne? De e ju ma som e framtia vet ni ;)
 
Åre och Jämtland när det är som vackrast. Saknar så att det gör ont ibland... ♥
 
Ja, idag firar alltså Jämtland sin nationaldag och som Jämte i excil så blir såklart saknaden extra stor en dag som denna. Vi är väldigt patriotiska i Jämtland och har egen nationaldag, egen nationalsång, eget språk, egen flagga och till och med en egen president. Detta på fullaste allvar vet ni, haha :)
 
Förutom att nationaldagsfirandet pågår för fullt här så är det VAB blandat med jobb som gäller idag. Jag har jobbat förmiddag men är nu hemma med Jolie innan Mattias tar över VAB-stugan ikväll igen. Pussel, pussel, pussel som vanligt med schemat men vi löser det alltid på något vis. Nu ska jag packa ner fröken i vagnen och ta en promenad bort till Coop i solskensvädret. Jolie har önskat bullar till eftermiddagsmelliset och är det nationaldag så är det, hihi ;)Kommentarer

Man ska fira allt som firas kan :)
Hoppas ni får en mysig eftermiddag trots sjukdom, bullfika gör säkert susen ;)

Fina bilder :)

Haha ja, ni är ju inte riktigt kloka där uppe ;) Har ett par vänner som kommer från Jämtland... de sjöng den där "Jamtlandstaus" för oss en gång. Näst intill obegripligt ;)

Bullar är alltid bra :)

Svar: Haha, det kommer jag ihåg att du berättat tidigare :) En underbart vacker låt!
Malins Blogg

» Kajsa

härliga bilder ! :)

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Helena

ja jämtland för alltid :) I alla fall i våran hjärtan... Bor i uppsala nu men kommer från östersund ;) Nu fick jag ju hemlängtan ;(( Självklart ska du och jolie fira idag!

Svar: Samma här, i hjärtat finns alltid Jämtland :) Hoppas du får en härlig torsdag!
Malins Blogg

Härliga bilder!!!

Svar: Tack :)
Malins Blogg

marie

Ja någe storsleget firande av nationaldan vårte de int henen i alla fall men som döm exil jamtan som vi e jett vi ju hall ihop ;) Haha...sen kan vi ju ha lite överseende med stavningen ;)
Fy vad jag längtar hem ibland alltså!

Härliga bilder!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »