Fin utsikt

God morgon vänner!
 
Om frustrationen över ett litet hyreshus där jag inte fick tag i hyresvärden var stor i måndags när nycklen var borttappad så är tacksamheten över detsamma desto större nu. Älskar vår lilla gård och WOW på utsikten vi har. Upptäckte igår att vi till och med har havsutsikt, hihi :) Vi flyttade ju hit i början av oktober och vi har varit väldigt lite på gården i vinter så jag hade glömt bort hur bra det var. Från och med nu kommer det bli mycket häng där ute. Garanterat!
 
 
Idag går vi all-in på mys jag och Jolie nu under morgon, förmiddag och lunch. I eftermiddag åker jag sedan ner till Sthlm för att ladda inför uttagningarna av Atleterna som är imorgon. Pepp, pepp, pepp!
 
Lördagskramar!Kommentarer
» Elina

Vad fin du & din unge var! Ha en jättetrevlig dag! :)

Min dröm är att komma högre upp inom blogg- och vloggvärlden, kolla in och lämna gärna en kommentar efter dig! Over & peace out! :D

Vad kul att ha lite havsutsikt. Hoppas ni får en härlig dag!

Carolina

Är det redan ett halv år sedan du flyttade? Tiden känns alltid så annorlunda när det inte handlar om ens egna liv :) Börjar det kännas okej nu? Eller vad man ska kalla det. Stort lycka till imorgon! Hoppas det går bra, och att du har roligt! :)

Men ni ser ju ut att bo superfint =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »