Happy Tears

God förmiddag vänner!
 
Ni som känner mig, både privat och via bloggen, vet nog vid det här laget att jag är en riktig känslomänniska. Jag gråter lätt både av glädje och sorg men sedan Jolie föddes har det spårat helt. För att ta ett exempel så grät jag när Frank i Tele2-reklamen blev pappa. Det var ju så fint, haha! Nu läste jag på morgonkvisten att en förlovning mellan vår kära prins Carl-Philip och Sofia förmodligen är nära. De har alltså inte förlovat sig men det är förmodligen nära och det räckte för att få fart på tårarna här. Jisses, blir nästan rädd för mig själv ibland. 
 
Är ni känslomänniskor?
 
 
Mitt halsband som tyvärr gömt sig under tröjan på bilderna här heter passande Happy Tear. Smycket kommer från Efva Attling och just en glädjetår passar mig så bra. Jag fick det av Mattias i 25-årspresent och kommer förhoppningsvis för alltid att bära det med mig. Som en fin påminnelse om vem jag är.
 
Vi har annars haft en lugn och skön morgon jag och Jolie. Nu är dock vardagen igångkickad igen och det var en glad tjej som jag lämnade på förskolan imorse efter en veckas ledighet. Vi har sportlov här denna vecka men det är inget som riktigt berör oss. Gissar att det märks mer när barnen kommer i skolåldern. Jag ska strax kila ner på gymmet och sedan kör vi fullt ös med plattan i mattan hela veckan. Pepp, pepp!Kommentarer
» Joe

hhah...gråta av att frank blir pappa! :) Naw....men de är bra och viktigt att vara nära sina känslor!! :)

» Anna

jag är också en känslomänniska :)

Hahah du och jag hjärtat <3

Svar: Haha, jisses, kom nyss å tänka på ditt bröllop. HUR ska det gå?!?! <3
Malins Blogg

Oja, jag är verkligen en känslomänniska! Gråter för det mesta nu för tiden, det gäller att ha näsdukar i närheten hela tiden ;)

Eva

Well... Sen jag fick barn har det nog spårat ur helt för mig oxå haha... Jag blir tårögd för ALLT!!! Sorgligt som vackert.. Lyckliga barn får mig fälla en glädjetår.. Vilket blir ofta!
Trodde Liksom att de skulle försvinna efter graviditeten.. Men no. no., det blev värre än någonsin! Men de är fint att ha nära till sina känslor.. Visst?! KrAm!

Svar: Haha, precis samma här, jag trodde det skulle försvinna men nej, nej, blir bara värre och värre. Fel tid i månaden på det och läget är katastrof. Typ så, haha :) Kram på dig!
Malins Blogg

Haha oooja är precis likadan och verkar bara bli värre ju fler kids man får ^^

Hur jag gick ner mer än 20kg på mindre än ett år -
http://zpiachlchf.blogspot.se/

haha..här har du en till!

Ja, jo de är jag....om jag nu kan kalla mig de om jag jämför med dig ;) hahaha

Svar: Hahahaha :)
Malins Blogg

Emma Vuckovic

Japp känslig som tusan! Blev myyycket värre när jag blev mamma =)

Svar: Skönt att vi är flera :)
Malins Blogg

HAHA! Jag skrattade högt när jag läste Frank-delen ;)

Svar: Hahaha, jag vill ju inte erkänna det egentligen men får bjuda på det :)
Malins Blogg

Det halsbandet har jag också. Jättefint!

Svar: Visst är det :)
Malins Blogg

» maria

här har du en till känslo människa grinar för allt

Carolina

Hahaha, jo, jag har blivit känsligare efter jag fick barn. Dvs jag har kanske fått en tår i ögat när jag har sett nån film (OBS ej reklamfilm;))!

Skämt åsido, vilken underbar present!

Carolina

Hahaha, jo, jag har blivit känsligare efter jag fick barn. Dvs jag har kanske fått en tår i ögat när jag har sett nån film (OBS ej reklamfilm;))!

Skämt åsido, vilken underbar present!

Svar: Hahaha, ja, i know, gråta till reklamfilm är lite scary ;)
Malins Blogg

Nilla :)

Du är ju underbar som grät då Frank i Tele2-reklamen blev pappa, ha ha. Jag skulle behöva vara lite mer av en känslomänniska, jag biter ju allt som oftast ihop istället för bryter ihop, på gott och ont alltså kan jag lova, ha ha.
Puss på dig gumman <3

Haha, jag känner igen mig! Jag grät mig igenom nästan hela vasaloppet kändes det som! ;-) haha

Moa

Haha jag är precis likadan! Min värsta gråtfilm är Toystory3. Var helt otröstlig i en halvtimme! Haha! Och då har jag inte ens några barn än.. ;)

Svar: Hahaha, inte sett Toy Story 3 men ja, kan tänka mig hur den är :)
Malins Blogg

Rosanna

åhh gud jag är likadan. De räcker med en gest eller nåt mitt barn säger, ett tv program där barn förklarar kärlek tex. Värre med åldern

Svar: Haha, underbart :)
Malins Blogg

Emma

Hej! Jättefint halsband! Vilken längd har du på kedjan? Mvh Emma

Svar: Åh, ingen aning alls faktiskt :)
Malins Blogg

Jag är en äkta känslomänniska, jag ger allt jag har i varje känsla jag delar med mig av. Gråter för allt, och känner allt lite extra extra mycket. Det är på gott & ont, men jag föredrar varje gång att hellre känna för mycket än inget alls. Känslokall eller likgiltig är inte min grej alls. Jag påminner mig själv om det varje gång jag vill ha en deleteknapp att det är okej att känna, vad man än känner så måste man ge uttryck för det annars tror jag helt ärligt att man försöker radera en del av sig själv. Och det kan inte vara bra alls, eller hur?

psst, tror visserligen att du redan vet att jag är en känslomänniska, långa mejl och så (alltid uttryckt känslor med fingertoppsord), kan liksom inte riktigt sluta när jag väl börjar :) <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »