Hemma!

God morning Sunshines!
 
Tadaaaa....! Blommorna är fotade nu på morgonen, och ja, de sjunger lite på sista versen men är ju så fina så jag har svårt att slänga dem. Tulpanerna som satt i buketten fick ryka för en vecka sedan men resten av blommorna har håll sig fina. Det jag skulle komma till är alltså att vi är hemma igen och att vi, eller snarare jag, tillslut kom in här hemma sent igår kväll. Jolie fick sova hos Mattias då det drog ut så på tiden så hon kom hem här först på morgonkvisten. Älskar att vi bor i ett litet hyreshus men icke vid sådana här tillfällen då det, så klart, även visar sig att hyresvärden är i Thailand, haha. Så snart de är hemma igen är det vi som fixar extranycklar. Håller även tummarna att min nyckel dyker upp här under dagen. 
 
 
Glad tisdag så hörs vi lite senare!
 Kommentarer

Hoppas du får en bra dag:)

Svar: Tack detsamma Jeanette :)
Malins Blogg

vad skönt att höra att du kom in till slut. men om hyresvärden var i Thailand kan jag inte låta bli att fundera HUR. hen kanske hade någon som kunde hjälpa till att öppna?

kraaam ♥

Svar: Haha, fick tag i hyresvärdens dotter som hade nyckel till hyresvärden där det fanns extranyckel till min lägenhet. Lite lätt stressad fram tills att det löste sig, jaaa ;)
Kram vännen!
Malins Blogg

Blommor är verkligen humörhöjande :)

Svar: Ja, men eller hur :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »