Killkväll Galleria IN

God morgon vänner!
 
Jag har sagt det flera gånger förrut men det är värt att nämnas igen. Nämligen hur mycket jag älskar variationen i mitt jobb. Personlig träning och gruppträning. Föreläsningar, workshops och mingel. PT Online. Mamma Boot Camp. Bloggen. Att få träffa, lära känna, inspirera, peppa, bli peppad, bli inspirerad av så många människor som alla samlas kring samma sak. Träning. Hälsa. Det är så underbart och jag är så tacksam. På riktigt. 
 
 
Ett exempel på variationen är att jag i onsdags kväll föreläste för ett gäng glada mammor och igår kväll anordnade en dipstävling och minglade för Sportsgyms räkning på en killkväll som galleria IN anordnade. Tomas och Björn som står bredvid mig är riktiga stammisar på Sportsgym och Andreas längst till höger är jag bekant med genom gemensamma vänner. Sundsvall är ju inte så stort i sådana här sammanhang. Tre starka killar som alla ställde upp i tävlingen. Kul!
 
Nu kör vi fredag med jobb, träning, AW och sist men inte minst fredagsmys. Let's go! Kommentarer
» Joe

Så härligt! :) Hoppas du får en fin helg

Det strålar om dig Malin :)
Trevlig helg :)

» clara

Härligt!<3 trevlig helg:)

» Tess

Vad härligt! :) Kram

För en bättre gemenskap drick vars en energidryck innan och efter träningen tillsammans. Den piggar upp och ger livet ett nytt perspektiv. Vi rekommenderar Burn Lemon Ice.

MVH
Energidoktorerna


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »